ŞEHİTKAMİL SEZONA FIRTINA GİBİ BAŞLADI

SEZONA GALİBİYETLE BAŞLAMAMIZ TAKIMIMIZ ADINA MORAL OLDU

Türkiye Futbol Federasyonu BAL Ligi 2. Grupta, 1. hafta mücadelesinde Ovacık Belediye Ulaş Spor'a konuk olan Şehitkamil Belediyespor, rakibini Cafer Akbak (1), Badra Alıou Doumbia (1), İsmail Şahan (1) ve Abdulkadir Kuzudişli’nin golleriyle farklı geçmesini bildi.  Maçın ilk yarısına hızlı başlayan Şehitkamil Belediyespor, mücadelenin 10. dakikasında rakip fileleri havalandırmayı başardı. Maçın ilk yarısını 1-1’lik eşitlikle tamamlayan Şehitkamil Belediyespor, rakibi üzerindeki etkili ataklarını maçın ikinci devresinde de sürdürdü. Gaziantep temsilcisi, maçın 75. 80. ve 90. dakikasında bulduğu gollerle sahadan 4-1’lik skorla mutlu ayrılan taraf oldu. Farklı gelen galibiyet sonrasında mücadele hakkında değerlendirmelerde bulunan Şehitkamil Belediyespor Kulübü Teknik Direktörü Ahmet Atalay, “Ligin ilk haftasında deplasmanda galibiyetle ayrıldığımız için çok mutluyuz. Sezona galibiyetle başlamamız takımımızın da moral ve motivasyonu açısından son derece olumlu oldu. Tüm sporcularımıza böylesine farklı bir galibiyet kazandıkları için tebrik ediyorum. Bundan sonraki maçlarımızı da aynı ciddiyetle oynayıp, yolumuza devam etmek istiyoruz. Önümüzdeki hafta karşılaşacağımız Adıyaman 1954 Spor karşılaşmasını da kazanarak galibiyet serimizi yakalamak istiyoruz” dedi.