ŞEHİTKAMİL SOSYAL TESİSLERİ EĞİTİM YUVASINA DÖNÜŞTÜ -BAŞKAN FADILOĞLU MİNİK ÖĞRENCİLERE KARNELERİNİ VERDİ

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


BU MERKEZLER GELECEĞE UMUT SAÇIYOR

Sosyal tesisler bakımından zengin bir ilçe konumunda bulunan Şehitkamil Belediyesi bu tesislerde geleceğe umutla bakan öğrenciler yetiştirmeye devam ediyor. 2011-2012 eğitim öğretim yarıyıl tatili olması münasebetiyle Şehitkamil Belediyesi’ne bağlı Sanayi Mahallesi Sosyal Tesisi Aile Merkezi ve Nur Tepe Sosyal Tesisi Aile Merkezi anasınıflarında eğitim gören minik öğrenciler karnelerini Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’nun elinden aldılar. Programa Ak Parti Şehitkamil İlçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Kılıç, Aile merkezlerinde eğitim gören bayanlar ile çok sayıda öğrenci velisi katıldı.

 

MİNİK ÖĞRENCİLERE HERKES HAYRAN KALDI

Kendileri küçük, marifetleri büyük öğrenciler yaptıkları bir birinden güzel gösterilerle herkesten alkış aldılar. Sanayi Mahallesi Sosyal Tesisi Aile Merkezi minik öğrencileri İstiklal Marşını ve Atatürk adlı şiiri hep bir ağızdan okurken katılan misafirler ise öğrencilere eşlik ettiler. Nur Tepe Sosyal Tesisi Aile Merkezi örgencileri ise annelerinin hazırladıkları değişik model elbiseleri giyerek sahnede değişik gösteriler yaptılar.

 

ÜLKEMİZİN GELECEĞİNDE BU MİNİKLER OLACAK

Aile merkezlerinde bulunan bayanlara ve öğretmenlere kısa bir konuşma yapan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu; “Bizler çocuklarımızın eğitimine ayrı bir önem veriyoruz. Çocuklarımızın geleceğe daha iyi hazırlanması adına sosyal sorumluluğumuzu yerine getiriyoruz. Zamanlarını en iyi şekilde değerlendirerek, eğlenerek öğrenmelerini sağlıyoruz. İleride Ülkemizin yönetiminde bu çocuklar yer alacak, şimdiden bunun kültürel, bilimsel ve sosyal alt yatırımını yapıyoruz” şeklinde konuştu.

BAŞKANIMIZA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Sanayi Mahallesi Aile Merkezi Ana sınıfı Öğretmeni Semra Pişkin ise; “Tesisimizde 3,4 ve 5 yaş gurubu 24 öğrencimiz bulunmakta. Bu küçük ve yetenekleri büyük öğrencilerimize, her türlü temel eğitimleri aile merkezi olarak vermekteyiz. Bugünde karne günü dolayısı ile dolu dolu bir program hazırladık. Asıl amacımız burada anne ve çocukların sosyal eğitimine ve gelişimine yardımcı olmaktır.  Bize sunduğu bu kaynaklar ve imkanlar için Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu’na teşekkür ediyoruz” dedi.