ŞEHİTKAMİL SPOR OKULLARI DOLUP TAŞIYOR

POTADA ŞENLİK HAVASI DEVAM EDİYOR

2011 -2012 sezonunda basketbol branşında elde ettiği başarılarla adından sıkça söz ettiren Şehitkamil Belediyespor Kulübü yaz spor okulunda da geleceğin yıldızlarını yetiştirmeye devam ediyor.  6 -17 yaş arasında 400’ün üzerinde sporcunun eğitim aldığı yaz basketbol spor okulunda potanın perileri ve dev adamları gün boyu basketbolla iç içe olmanın keyfini yaşıyor.  Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu yaptığı açıklamada   “Atatürk Kültür ve Spor Merkezinde basketbola gönül veren yüzlerce sporcuyu ağırlamanın doyumsuz keyfini yaşıyoruz. Kayıtlarda yaşanan büyük ilgi bizleri fazlası ile memnun etti. Son dönemde temsilcilerimizin basketbol branşında elde etmiş olduğu başarılı sonuçlar çocuklarımızın basketbola olan ilgilerini ve sevgilerini artırdı. 7 branşta ve 4 ayrı tesiste devam eden spor okulları ağımız her geçen gün genişliyor.  Temmuz ayı içerisinde açılışını gerçekleştireceğimiz Alleben Yüzme Havuzunun faaliyete geçmesiyle birlikte yüzücü adaylarımızda modern bir tesiste nitelikli bir eğitim almaya başlayacaklar” dedi.