ŞEHİTKAMİL SPORUN GELECEĞİNE DOKUNUYOR

7 FARKLI BRANŞTA 9 MODERN TESİS SPORCULARIN HİZMETİNDE OLACAK

Şehitkamil Belediyesi,  Şehitkamil Belediyespor Kulübü ve Şehitkamil Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle organize edilen 2016 Yılı Yaz Spor Okulları, 7 farklı branşta binlerce sporcu öğrenciyi birbirinden modern sportif tesislerde misafir edecek. Badminton, basketbol, futbol, halkoyunları, satranç, temel cimnastik ve yüzme branşlarında eğitimlerin verileceği spor okullarında geleceğin şampiyonlarını birbirinden farklı ve renkli kültürel, sosyal aktiviteler bekliyor. 2016 yılı yaz spor okullarıyla ilgili bilgiler veren Şehitkamil Belediyesi Spor Koordinatörü Metin Alati, “Şehitkamil Belediye Başkanlığımız tarafından organize edilen Yaz Spor Okullarına olan ilgi oldukça memnuniyet verici. Branşlarımız için ayrılan kontenjanlarımız büyük ilgi gördü. Bundan sonraki süreçte katılımcı tüm öğrencilerimizin yaz tatillerini en verimli şekilde değerlendirebilmeleri adına branş antrenörlerimizle sportif, sosyal ve kültürel alanlarda çalışmalar gerçekleştirileceğiz. Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu’nun büyük destek ve ilgileriyle Gaziantep ve Türk sporuna yeni şampiyonlar yetiştirmeye ve ‘herkes için 365 gün spor’ felsefesiyle çocuk ve genç yaş gruplarına ve spor alışkanlıkları kazandırmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

ŞEHİTKAMİL’DE YENİ ŞAMPİYONLAR SAHNEYE ÇIKACAK

Gaziantep ve bölgenin en fazla lisanslı sporcu sayısına sahip amatör spor kulübü olma özelliğini taşıyan yeşil-siyahlı kulüp, geçmiş dönemlerde olduğu gibi yaz spor okullarında eğitim gören sporcu öğrenciler arasında branşa özgü yapacağı seçmelerle 2016-2017 sezonunda müsabık olarak yarışacak sporcuları belirleyecek. Şehitkamil Belediyesi yaz dönemi boyunca spor okulları eğitim müfredatı içerisinde düzenleyeceği turnuva, şampiyona, yaz kampları ve doğa sporları ile katılımcı öğrencilerini yeni eğitim öğretim yılına stresten arındırarak büyük bir moralle hazırlayacak.