ŞEHİTKAMİL SU ALTI SPORLARINDA BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞUYOR

MİLLİ SPORCULAR GÖĞÜS KABARTTI 

İstanbul, Ordu, Gaziantep, Çanakkale, Giresun, Sakarya illerinden 15 erkek ve 15 bayan takımın ve 197 sporcunun katılımı ile gerçekleştirilen Paletli Yüzme Kulüplerarası Büyükler Türkiye Şampiyonasında, İstanbul Beykent Spor Kulübünün ardından ikincilik koltuğuna oturan Şehitkamil Belediyespor Kulübü bu branşta kısa zamanda elde ettiği başarılara bir yenisini daha ekledi.

Şehitkamil Belediyespor Kulübün de Milli sporcular Ali Göz ile Ali Enes Sir’in elde etmiş olduğu dereceler ise yeşil- siyahlı kulübün mutluluğuna mutluluk kattı. Şehitkamil Belediye Spor Kulübü Su Altı Sporları Takımı Baş Antrenörü Cengiz Bingül, Şampiyona ile ilgili yaptığı değerlendirmede; “A milli sporcumuz Ali Göz, Şampiyonada göstermiş olduğu performansla 5 – 17 Ağustos 2013 tarihlerinde Rusya’nın Kazan kentinde düzenlenecek Dünya şampiyonasına, Genç Milli sporcumuz Ali Enes Sir ise 7 – 13 Temmuz 2013 tarihlerinde Polonya’da düzenlenecek Avrupa şampiyonasına katılmaya hak kazanmışlardır. Ben gerek şampiyonadan ikinci olma başarısını gösteren sporcularımızı, gerek milli formayı hak eden sporcularımızı yürekten kutluyorum. Sezon boyunca elde edilen tüm başarılar büyük bir ekibin ürünü. Ben sporcularım ve ekibim adına başta bizlere büyük destek veren Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na, kulüp başkanımız ve yönetimimize bizlere vermiş oldukları büyük destekten dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

BİZLERE ÇİFTE MUTLULUK YAŞATAN SPORCULARIMIZI KUTLUYORUM

Manisa ilinde yapılan Paletli Yüzme Kulüplerarası Büyükler Türkiye Şampiyonasından derece ile ayrılan sporcuları kutlayan Başkan Fadıloğlu, “ Su Altı Sporları Takımımız, federasyonun en prestijli organizasyonlarından biri olan Büyükler Türkiye Şampiyonasından ikincilikle ayrılarak bizleri mutlu etti. Bir diğer mutluluğumuz ise Gaziantep’ten milli takımlara iki elit sporcu kazandırabilmemiz. Ben bizlere bu haklı gururu yaşatan sporcularımızı ve teknik ekibimizi kutluyor başarılarının devamını diliyorum” dedi