ŞEHİTKAMİL SUTOPUNDA KUPA SEVİNCİ YAŞADI

GAZİANTEP  SUTOPU BRANŞINDA ÖNEMLİ BİR MESAFE KAT ETTİ

Şehitkamil Belediyesi Alleben Yüzme Havuzları Genel Koordinatörü ve Türkiye Sutopu Federasyonu Gaziantep İl Temsilcisi Cengiz Bingül, Gaziantep’te son yıllarda sutopu branşının önemli bir mesafe kat ettiğini söyledi. İl temsilcisi Bingül, Türkiye Sutopu Federasyonu U15 Kategorisi Bayanlar Federasyon Kupası sonrasında yaptığı değerlendirmede şunları söyledi:

“Alleben Yüzme Havuzlarımızda  eğitim gören sporcularımız, yüzme ve sualtı sporları branşlarının ardından sutopu branşında da önemli ve değerli başarılara imza atıyorlar. Bu durum bizleri fazlasıyla gururlandırıyor. Şehitkamil Belediyemizin destekleri ve Türkiye Sutopu Federasyonumuzun özelikle bölgemizde ve ilimizde gerçekleştirdiği çalışmalar ve planlamalar neticesinde sutopu branşı  Gaziantep’te son yıllarda önemli bir mesafe kat etti. Artık Milli Takım kadrolarında bizleri temsil eden sporcularımız var. İnşallah bu tablo ilerleyen yıllarda çok daha güzel olacak. Başarı grafiğimizin daha da artacağına inanıyorum. U15 bayan sutopu takımımız katıldığı Federasyon Kupasında önemli bir başarı elde etti. 5 maçta 4 galibiyet elde etmek mutluluk verici. Gazi şehrimize kupa sevinci yaşatan tüm değerli sporcularımızı ve teknik ekibi kutluyorum. İnşallah bu başarılar devam edecek.”