ŞEHİTKAMİL TEK GOLLE GÜLDÜ

10 KİŞİ KALMAMIZA RAĞMEN GELEN 3 PUAN SEVİNDİRİCİ

Önceki gün TFF BAL Ligi 4. Grupta Malatya İl Özel idare Spor Kulübü karşılaşan yeşil – siyahlı ekip kanatlardan geliştirdiği ataklarla maça tempolu başladı, kontra ataklarla rakibini zorlayan Şehitkamil’in usta kramponları, 40. dakikada Mehmet Uğur’un kırmızı kart görmesiyle birlikte sahada 10 kişi kaldı. Kazanma arzusundan bir an olsun vazgeçmeyen ev sahibi takım 70. dakika Mustafa Kaynak’ın şık kafa golü ile üstünlüğü ele geçirdi ve 90 dakika sonun da maçtan başka gol sesi çıkmayınca sahadan mutlu ayrılan taraf oldu. Galibiyet sonrasında açıklama yapan Şehitkamil Belediyespor’un tecrübeli teknik patronu Memik Vurucu; “Sahaya her maçta olduğu gibi mutlak galibiyet hedefi ile çıktık maçın henüz başlarında 10 kişi kalınca bir takım sistem değişikliklerine gittik ve son düdüğe kadar oyun disiplininden vazgeçmeyince 3 puanı elde eden taraf olduk. Böylesine kritik bir maçta haftayı galibiyetle kapatmak bizleri  mutlu etti ekibimizde görev yapan herkesi kutluyorum” dedi.

ÇIKIŞ SÜRECEK

Şehitkamil Belediyespor Kulüp Başkanı Musa Yıldız; “Genç ve dinamik bir ekibe sahip olduklarını her geçen hafta futbolcularının birbirlerine daha da alıştığını belirterek galibiyetlerinin süre geleceğini ve ilerleyen haftalarda zirve tırmanışın süreceğini belirtti.