ŞEHİTKAMİL TEMİZLİK ÇALIŞMALARI BATIKENT'TE DEVAM EDİYOR

   Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın

Her hafta farklı mahallede genel temizlik çalışması yapan Şehitkamil Belediyesi temizlik ekipler, önceki günde  Batıkent mahallesi civarında yaptığı genel temizlik çalışmasıyla bu alandaki uygulamasını sürdürdü.

   Rutin hizmetlerdeki anlayışı değiştirerek etkin ve kalıcı bir hizmet sunan Şehitkamil Belediyesi, gıda denetiminden sonra genel temizlik çalışmalarını da periyodik hale getirerek ilçeyi tarıyor. Vatandaşların ihbar ve şikâyetlerini değerlendiren ekipler, her hafta önem sırasına göre mahalleleri ziyaret ederek genel temizlik çalışması yapıyor.


    Batıkent mahallesinde yapılan çalışmada, bölge karış karış temizlenirken, boş arazilerde bulanan atıkları da kepçelerle toplandı. Çevre sakinlerinin de yakından izlediği temizlik çalışmaları sonrasında, mahallede bulunan okulun ve caminin de çevresi karış karış temizlendi.

   Batıkent mahalle muhtarı ve vatandaşlar, belediye ekiplerine teşekkür ederek, yapılan genel temizlik çalışmasını olumlu bulduklarını kaydettiler.

     Belediye ekiplerinin yapılan ihbarlara anında cevap vermesinin de olumlu bir davranış olduğuna dikkat çekerek şunları kaydettiler, “Mahallemizde özellikle boş arazilere atılan çöpler çevreyi ciddi şekilde rahatsız ediyordu. Şehitkamil Belediyesi’ni aradık ve konuyu arz ettik. 2 gün içerisinde geleceklerini söylediler. Bugünde gelip temizlediler. Başta Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve temizlik ekiplerine duyarlılıklarından dolayı teşekkür ediyoruz.”