ŞEHİTKAMİL TÜRKİYE'DE EMSALİ OLMAYAN PROJELERE İMZA ATIYOR

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


YAŞANILABİLİR ŞEHİR GAZİANTEP…

Meclisin tatile girmesinden dolayı bir dizi incelemelerde bulunmak için Gaziantep’te bulunan Adalet ve Kalkınma Partisi Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar Şehitkamil Belediyesinin hizmetlerini gezerek fikir alış verişinde bulundu. Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve Başkan yardımcısı Murat Özgüler ile Şehitkamil Kültür Merkezi ve Yarı olimpik Yüzme Havuzunu yerinde görme imkanı bulan Şamil Tayyar Gaziantep yaşanabilir bir kent haline gelmiştir dedi.

TAYYAR; TÜRKİYE’DE EMSALİ OLMAYAN PROJELER ŞEHİTKAMİL’DE”

Uzun zamandır Ankara’da yaşadığını, gerek işi gerekse görevi gereği Gaziantep’ten uzak kaldığını dile getiren Ak Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar; “Gaziantep’teki bu değişimin pek farkında değildim açıkçası. Hakikaten bugün Gaziantep yaşanabilir büyük bir kent olmuş. Bu oluşumda Belediyelerimizin çok büyük katkıları var. Bugün baktığımızda başkent Ankara’yı bile geride bırakabilecek hatta İstanbul’la yarışabilecek çok güzel tesisler yapılmış. Şehitkamil Kültür Merkezi ve Yarı Olimpik Yüzme Havuzu Türkiye’de emsali olmayan projelerdir.”

TAYYAR; “TARİHİ KENT GAZİANTEP”

Gaziantep’in eskiden kebap ve baklava şehri olarak ön plana çıktığına da değinen Tayyar; “Meşhur yemeklerimizin tatlılarımızın yanı sıra kültür kenti, tarih kenti olarak ta anılmaya başlandı. Bu ağlının oluşmasında yapılan hizmetlerin, projelerin önemli bir rolü olduğunu düşünüyorum. Malum eskiden 100 Bin turist geliyorsa, bugün 1 Milyon’a ulaştı turist sayımız. İzmir’e gelen turist sayısına eşit. Bu sayılar Gaziantep’in bu alanlarda gösterdiği gayretin, çabanın ne kadar önemli olduğu gösteriyor. İnşallah bunlar daha da artarak devam edecektir.”

TAYYAR; “ŞEHİTKAMİL KENDİSİYLE YARIŞIYOR”

Şehitkamil Belediye’sinin 2 Yılda şehre kazandırdığı büyük projelere de değinen Milletvekili Tayyar; “ Daha önceki yapılan hizmetleri 10’a katlayacak hizmetler yapılmış Şehitkamil’de. Geriye 2 yıl kalıyor. Biz başkanımızdan bu yaptığı hizmetleri katlamasını ve kendi rekorunu egale etmesini bekliyoruz açıkçası” dedi.

BAŞKAN FADILOĞLU; “AMACIMIZ HEP BİRLİKTE MİLLETİMİZE HİZMET ETMEK”

Milletvekili Şamil Tayyar’a çok teşekkür eden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ise; Meclisin kapanmasıyla birlikte yine Gaziantep’te hep beraberiz. Amacımız milletimize hizmet etmek. Vekillerimizle el ele vererek şuana kadar yaptıklarımızı egale edecek şekilde daha nitelikli daha nicelikli projeler üretip milletimizin hizmetine sunmak. Daha iyi bir Şehitkamil için, daha iyi bir Gaziantep ve daha iyi bir Türkiye için canla başla çalışacağız” dedi.