ŞEHİTKAMİL U19'DA FARKLI GEÇTİ

ŞEHİTKAMİL U19’DA FARKLI GEÇTİ

 10 KİŞİYLE GELEN 3 PUAN

 Şehitkamil Belediyespor U 19 Futbol İl Birinciliği Liginde on kişi kaldığı maçta rakibi Şahinbey Belediyespor’u deplasman da 3 farklı skorla geçerek 3 puanın sahibi oldu.

 “ 90 DAKİKA BOYUNCA RUH VE FİZİK OLARAK SAHADA KALABİLMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ” 

Şahinbey Stadında rakibini İsmail Kerekliöz’ün (2) Mehmet Polat’ın (1) golleriyle geçen yeşil – siyahlılar, maçta 70 dakika boyunca 10 kişi mücadele etmesine rağmen sahadan galip ayrılmayı başardı. Şehitkamil Belediyespor U 19 Futbol Takımı Antrenörü Taner Özaykut maçtan sonra yaptığı açıklamada “ Futbolcularımız profesyonelliği adım atma yolunda en önemli duraklardan biri olan U 19 liginde gösterdikleri performansla bizleri mutlu ediyorlar. Bu gün futbolcularımın gerek elde edilen skor gerek yeşil çimler üstünde gösterdikleri performans memnuiyet verici umut ediyorum ki sezon son sonuna kadar galibiyetlerimizi devam ederiz ve Şampiyonluk ipini göğüsleriz” dedi.

“TÜRKİYE ŞAMPİYONASI HEDEFİYLE YARIŞIYORUZ ”

Son sezonlarda U 19 liginde başarılı bir grafik çizen ve futbol alt yapısında ilimizi Türkiye Şampiyonlarında temsil eden yeşil – siyahlı kulübün Başkanı Musa Yıldız “ Futbol branşında sporcularımızı spora başlangıç yaşından itibaren sistemli bir eğitime tabi tutuyoruz. Yaz ve kış aylarında spor okullarında futbol alanında temel eğitimlerini tamamlayan sporcularımız U 13- U 15 ve U 17 liglerinde fiziksel ve psikolojik olarak profesyonelliğe hazır hale geliyorlar. Sporcularımız alt yapının son aşaması olan U 19 kategorisinde geldiklerinde ise adeta A takımlara göz kırpar halde oluyorlar” dedi.