ŞEHİTKAMİL U19 DA GAZİANTEP ŞAMPİYONU

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


ŞAMPİYONDAN KIRILMASI GÜÇ REKOR

Şehitkamil Belediyespor U19 Futbol Liginin son maçında Türk Telekomsporu 5-1 lik  farklı skorla yenerek ligi şampiyon bitirdi. En yakın rakibi olan Şahinbey Belediyespor’a 5 puan fark atan Şehitkamil Belediyespor böylelikle ilimizi Mayıs ayında yapılacak olan Türkiye Şampiyonasında temsil etmeye hak kazandı.17 maçta 16 galibiyet alarak büyük başarı elde eden Şehitkamil Belediyespor’un altın ayakları, rakip kalelere 81 gol gönderip 6 gol yiyerek ligi 48 puanla zirvede bitirdi.

 

HEDEF TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA KENDİMİZİ KANITLAMAK

Şehitkamil Belediyespor’un başarılı teknik direktörü Taner Özaykut; kırılması güç bir rekora imza attıklarını ifade etti. Özaykut; “Çocuklarımız antrenmanlarda aşırı özveri ile çalıştılar. Takım olarak tüm maçlarımızı kazanmak hedefiyle sahaya çıktık ve bu sayede 17 maçta 16 galibiyet alarak büyük bir başarıya imza attık. Şampiyon olarak Gaziantep’i Türkiye Şampiyonasında temsil edeceğiz. İnanıyorum ki orada da güzel sonuçlar alarak kendimizi kanıtlayacağız. Sahada büyük özveri ile mücadele eden tüm oyuncularıma, kulüp başkanımıza ve desteğini bizden esirgemeyen Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na teşekkür ediyorum” dedi.

 

TÜM EKİBİ ÖZVERİLİ ÇALIŞMALARINDAN DOLAYI KUTLUYORUM

Şehitkamil Belediyespor Klüp Başkanı Musa Yıldız “Malzemecisinden hocasına kadar bütün ekip çok çalıştı ve başarıyı yakaladılar.17 maçta 16 galibiyet alarak yüzde yüz performansla oynayan sporcularımızı kutluyorum. Hedefimiz artık Türkiye Şampiyonasında kendimizi kanıtlamak.  Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’nun gerek maddi gerek manevi olarak takımımıza büyük desteği var. Kendisine verdiği destekten dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.

GENÇ KRAMPONLAR ÇOK MUTLU

U19 Futbol Liginin son maçında rakibini 5-1 yenerek şampiyonluğa ulaşan Şehitkamil Belediyespor’un genç yetenekleri maç sonunda şampiyonluğu doyasıya kutladılar. Başarılarının sırrını takım içindeki birlik ve beraberliğe bağlayan futbolcular “bizlere saha içinde ve saha dışında emeği geçen hocalarımıza, kulüp başkanımıza ve Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na çok teşekkür ediyoruz” dediler.