ŞEHİTKAMİL U-17 DE GURURUMUZ

ANTRENMANLAR ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

Şehitkamil Belediyespor U17 futbol takımının tecrübeli teknik adamı Mahmut Yıldırım, ligin normal sezonunu kayıpsız tamamlamalarının play off serisinde kendilerine büyük avantaj sağladığını ve futbolcularının final serisinde de ortaya koydukları performansın ise kendilerini Türkiye Şampiyonasına taşıdığını belirtti. Yıldırım; “Türkiye şampiyonasına gitmeye hak kazanarak Türkiye de ilk 130 takım arasına girdik. Ancak hedeflerimiz bununla sınırlı değil. Nisan ayında yapılacak şampiyonaya kadar çalışmalarımıza yüksek bir tempo ile aralıksız olarak devam edeceğiz. Teknik heyetimiz ve futbolcularımızla birlikte başarının geleceğine inandık. Gaziantep futbol camiasının ve futbol severlerin desteği ile Türkiye Şampiyonasından güzel sonuçlarla döneceğimize inanıyorum” dedi.

İLKLERİ BAŞARMAK GÜZEL

Şehitkamil Belediyespor Kulüp Başkanı Musa Yıldız; U17 futbol takımının Türkiye Şampiyonasında ilimizi temsil etmek hakkı kazanmış olmasından dolayı mutlu olduklarını, kulüp tarihinde ilk kez bu kategoride gelen başarının kendilerine ayrı bir sevinç yaşattığını belirtti. Yıldız; “Türkiye Şampiyonasında bizimle birlikte ilimizi temsil edecek Oğuz Spor Kulübüne başarılar dilerim. İnşallah şehrimizi en iyi şekilde temsil ederiz " dedi.