ŞEHİTKAMİL VE DİĞER KAHRAMANLARIN ANILACAĞI TURNUVA

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


Şehitkamil Belediyesi Atatürk Kültür ve Spor Salonu’nda düzenlenen törene, Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan, Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Cafer Yılmaz, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, İl Genel Meclis Üyeleri, Şehitkamil Belediyesi Meclis Üyeleri, Muhtarlar Dernek Başkanı İbrahim Halil Karğın, Muhtarlar ve çok sayıda öğrenci ve davetli katıldı.

TURNUVAYA 14 EKİP 300 SPORCU KATILIYOR…

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başlayan programın açılış konuşmasını yapan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu; “25 Aralık Gaziantep’in kurtuluşu etkinlikleri kapsamında belediyemizce organize edilen 25 Aralık Şehitkamil Basketbol Kurtuluş Kupası’na ilimiz, ilköğretim okullarının 2. kademe erkek basketbol takımlarından oluşan 14 ekip ve 300’e yakın sporcu ve antrenör katılacaktır. Bugün başlayan kupanın final müsabakaları 23 Aralık saat 15.30’da oynanacaktır. 22 müsabaka sonunda ilk üç sırayı alan takımlar ödüllendirileceklerdir.” dedi.

TURNUVA SONUNDA İLK 3 TAKIM ÖDÜLLENDİRİLECEK…

Turnuvalar kapsamında 1. olan okula akıllı tahta ve projeksiyon 2. olan okula masa üstü bilgisayar ve 3. olan okula ise lazer yazıcı ödülleri ile birlikte kupa ve madalyaları verileceğini belirten Başkan Fadıloğlu; “Ayrıca turnuvaya katılan tüm okullara katılım ve teşekkür belgeleri takdim edilecektir. Gaziantep’in kurtuluşunda büyük bir kahramanlık gösteren Şehitkamil ve diğer kahramanların anılacağı turnuva öğrencilerin sosyalleşme ve Gaziantep basketbolunun ilerlemesi adına büyük fayda sağlayacaktır” dedi.

Konuşmaların ardından Başkan Fadıloğlu, Kaymakam Uğur Turan, Mehmet Aydın ve Cafer Yılmaz, basketbol topu ile hava atışı yaparak turnuvayı başlattılar. Protokol üyeleri turnuvaya katılan öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.