ŞEHİTKAMİL YAZ OKULU DOLUP TAŞIYOR

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


Şehitkamil Atatürk Kültür ve Spor Merkezi dolup taşıyor. Futbol, Basketbol, Karate, Taekwando, Satranç, Masa Tenisi, Step Aerobik, Vücut Geliştirme Fitnes ve Bilek Güreşi gibi branşlarda yaz spor okulu açan Şehitkamil Belediyespor büyük ilgi görüyor.

BASKETBOLCULARA SEMİNER VERİLDİ

Şehitkamil Belediyespor Basketbol Yaz Okuluna gelen yüzlerce öğrenciye antrenör Mustafa Derdin tarafından eğitim semineri verildi.Atatürk Kültür ve Spor Merkezi’nde verilen seminer büyük ilgi görürken, seminere bazı öğrenci velileride katılarak çocuklarının nasıl bir eğitim aldığını yakından takip etti.Çocukların gelişimi ve basketbol hakkında öğrencileri bilgilendirdiklerini belirten Antrenör Mustafa Derdin, “Yaz okuluna gelen öğrencilere sadece topu potaya atmayı öğretmiyoruz. Öğrencilerin beslenmelerinden, gelişimine kadar yakından ilgileniyoruz. Vermiş olduğumuz eğitim seminerinde iyi bir sporcu olmak için nelere dikkat edilmesi gerekir bunları öğrettik. Bunun dışında çalışmalarımız düzenli olarak devam ediyor” dedi.

DİSİPLİNLİ ÇALIŞIYORUZ

Şehitkamil Belediyesi Yaz Spor Okulları İdari Menejeri Metin Alati, askerden gelip göreve başladıktan sonra yoğun ve disiplinli bir çalışma temposuna girdiklerini söyledi.Tüm braşların büyük ilgi gördüğünü belirten Metin Alati, hiç bir dönemde basketbol bu kadar yoğun ilgi görmedi. Bu szon adeta patlama yaşandı. Diğer branşlarda büyük ilgi görüyor. Şehitkamil Belediye Başkanımız M. Rıdvan Fadıloğlu’nun katkılarıyla Yaz Spor okullarına gelen tüm öğrencilerimize kaliteli eğitim veriliyor. Veliler çocuklarını güvenli bir şekilde Şehitkamil Belediyespor’a teslim ediyor. Onlarda mutlu, bizlerde. Hedefimiz gençleri spora kazandırmak” şeklinde konuştu.

YILDIZ; “SON DERECE KEYİFLİ BİR KURS”

Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Şehitkamil Belediye Spor Kulübü Başkanı Musa Yıldız, gençlerin yaz tatilinin değerlendirmesi açısından organize ettikleri yaz okullarının, her açıdan büyük fayda sağladığını söyledi.

Başkan Yıldız, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu'nun da sporu sevdiğini ve özellikle amatör spora büyük önem verdiğine değinerek, “Bu bir ekip işidir. Belediye başkanımız yaz spor okullarına büyük destek veriyor. Bizlerde yönetim olarak her yıl katılım sayısını artırarak, bu faaliyetimizi sürdürüyoruz. Velilerimiz ve genç yeteneklerimiz son derece keyifli bir kurs dönemi geçiriyor. Bu okullarda yetenekli olan sporcularımızı da kulübümüz bünyesine alarak, kariyer edinmesi için öncülük ediyoruz” dedi.