ŞEHİTKAMİL YAZ SPOR AKADEMİSİ BAŞLIYOR
BAŞVURULAR DEVAM EDİYOR
Şehitkamil Belediyesi tarafından çocukların kişisel gelişimine katkı sunmak ve sosyal becerilerini artırmaya yönelik 8 ayrı branşta verilecek spor eğitimleri 23 Haziran’da başlıyor. 4-16 yaş kategorisinde verilecek eğitimler için kayıt süreci devam ediyor.
Gaziantep’te bu yaz çocuklar Şehitkamil Belediyesi Yaz Spor Akademisi ile tatilini sporla geçirecek. Hem fiziksel gelişime katkı sağlayacak hem de sosyal becerileri artıracak olan spor eğitimleri 23 Haziran’da başlayacak. Yaz tatilini verimli değerlendirmek isteyen aileler için kaçırılmayacak bir fırsat olan kurslara başvurular belediyenin ilgili birimleri üzerinden yapılabilecek.
4-16 YAŞ ARALIĞINDAKİ HERKES BAŞVURABİLECEK
Başvuru sürecinin devam ettiği Yaz Spor Akademisi’nde basketbol kursları için 7-15 yaş grubu çocuklar, badminton 7-15, voleybol 7-15, futbol 6-13, taekwondo 7-16, halter 10-16, yüzme 5-14, temel jimnastik için ise 4-12 yaş aralığındaki çocuklar başvuru yapabilecek.
Haberler
ŞEHİTKAMİL’DEN CUMHURİYET’İN 102. YILINA ÖZEL ANLAMLI ETKİNLİK
BAŞKAN UMUT YILMAZ’DAN HAYIRSEVERLERE TEŞEKKÜR
ŞEHİTKAMİL’DEN ŞEHİT EYYÜP UĞURLU’YA VEFA
ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ KASIM AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI
YILMAZ: “ŞEHİTKAMİL’E DEĞER KATMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
BAŞKAN YILMAZ’DAN EMNİYET MÜDÜRLERİNE ZİYARET
AGRO PARK BİNLERCE ZİYARETÇİYİ AĞIRLADI
ŞEHİTKAMİL’DEN GÖRKEMLİ 29 EKİM KUTLAMASI
DÜLÜK’TE TARİH, SANAT VE MODA İLE BULUŞTU
ŞEHİTKAMİL’DE, KULAÇLAR CUMHURİYET İÇİN ATILDI