ŞEHİTKAMİL YAZ SPOR AKADEMİSİ BAŞLIYOR
BAŞVURULAR DEVAM EDİYOR
Şehitkamil Belediyesi tarafından çocukların kişisel gelişimine katkı sunmak ve sosyal becerilerini artırmaya yönelik 8 ayrı branşta verilecek spor eğitimleri 23 Haziran’da başlıyor. 4-16 yaş kategorisinde verilecek eğitimler için kayıt süreci devam ediyor.
Gaziantep’te bu yaz çocuklar Şehitkamil Belediyesi Yaz Spor Akademisi ile tatilini sporla geçirecek. Hem fiziksel gelişime katkı sağlayacak hem de sosyal becerileri artıracak olan spor eğitimleri 23 Haziran’da başlayacak. Yaz tatilini verimli değerlendirmek isteyen aileler için kaçırılmayacak bir fırsat olan kurslara başvurular belediyenin ilgili birimleri üzerinden yapılabilecek.
4-16 YAŞ ARALIĞINDAKİ HERKES BAŞVURABİLECEK
Başvuru sürecinin devam ettiği Yaz Spor Akademisi’nde basketbol kursları için 7-15 yaş grubu çocuklar, badminton 7-15, voleybol 7-15, futbol 6-13, taekwondo 7-16, halter 10-16, yüzme 5-14, temel jimnastik için ise 4-12 yaş aralığındaki çocuklar başvuru yapabilecek.
Haberler
ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ ŞUBAT AYI MECLİS TOPLANTISI TAMAMLANDI
YILMAZ’DAN EVİ YENİLENEN BEYAZKURT AİLESİNE ZİYARET
BAŞKAN YILMAZ’DAN AKTOPRAK, YIĞINLI VE KIZIKHAMURKESEN’E ZİYARET
ŞEHİTKAMİL BELEDİYE MECLİS TOPLANTISI YAPILDI
BAŞKAN YILMAZ’DAN BERAT KANDİLİ MESAJI
YILMAZ’DAN KUŞ PAZARI MÜJDESİ
GÖLBUCKS KONAK, GAZİANTEP TURİZMİNE YENİ BİR RENK KATTI
ŞEHİTKAMİL SPORCULARINDAN BÜYÜK BAŞARI
KADINLAR MATİNESİ, ŞEHİTKAMİL’E RENK KATTI
ŞEHİTKAMİL’DEN İHTİYAÇ SAHİPLERİNE TEKERLEKLİ SANDALYE