ŞEHİTKAMİL YAZ SPOR OKULLARINDA ANLAMLI SERTİFİKA TÖRENİ

KENDİNİZİ HANGİ BRANŞTA BAŞARILI GÖRÜYORSANIZ, O BRANŞA DEVAM EDİN

Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezinde düzenlenen törene, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Şehitkamil Belediye Spor Kulübü Başkanı Memik Terlemez, Ak Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Halil Uğur, Şehitkamil İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yağcı, Şehitkamil Halk Eğitim Müdürü Suna Sertpolat, ve eğitimlerin verildiği spor branşlarının il temsilcileri sporcular ve velileri katıldı. Program bir dakikalık saygı duruşu ve akabinde okunan İstiklal Marşıyla başladı. Programın açılış konuşmasını yapan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Burada biri birinden ayırt edemeyeceğim, basketboldan, futboldan, badmintondan, satrançtan, halk oyunlarında ve yüzme branşlarında öz veriyle çalışan arkadaşlarımız var. Bu iş emek işidir. Biz özellikle öğrencilerimizden bu işe emek vermelerini istiyoruz. Artık gelişen dünyada konseptler değişiyor. Bizlerde sizlere bu aşıyı yapabilirsek, sizler nitelikli sporcu olursanız, yarın üniversite hayatınıza bile katkı koymuş olacaksınız. Hiçbir emek zayi olmaz. Şuana kadar vermiş olduğunuz emeklerin devamından ve istikrarından yana tavır koymanızı istiyoruz. Hangi branşta kendinizi başarılı görüyorsanız, o branşta her yıl devam edip bunun yanı sıra yalnızca yaz okullarıyla kalmayıp, okul takımlarında ve kulüplerde de yer alarak, hem akademik çalışmalarınızı hem de öğretim yılı içerisinde sportif faaliyetlerinizi devam ettirmenizde fayda var. Ben tekrar bu organizasyonda emeği geçen tüm ekibe, bu organizasyonun özellikle yaz okulları organizasyonunda federasyon temsilcilerimize, hocalarımıza, velilerimize ve öğrencilerimize yürekten teşekkür ediyorum. Hepinizi saygıyla ve sevgiyle selamlıyorum” dedi.

ŞEHİTKAMİLLİ SPORCULARDAN TERÖRE KARŞI BİRLİKTEYİZ MESAJI

Basketbol, badminton, futbol, halkoyunları, temel jimnastik, satranç ve yüzme branşlarında 4 bin 326 sporcu öğrencinin eğitim gördüğü Şehitkamil Belediyesi Yaz Spor Okullarının sertifika töreninde sporcu öğrenciler hep bir ağızdan teröre karşıyız mesajı verdiler. Törenin yapıldığı salonu Türk Bayrakları ile süsleyen geleceğin şampiyon sporcuları “Ele ele gönül gönüleyiz teröre karşı birlikteyiz” mesajı vererek şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle andılar. Duygusal anların yaşandığı törende tüm sporcular adına konuşma yapan Şehitkamil Belediyesi Yaz Spor Okulu öğrencilerinden Tuğba Çetintaş, kendilerine sunulan tüm imkanlardan dolayı spor okulları süreci boyunca birlikte eğitim gördüğü arkadaşları adına Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na ve spor okullarında emeği geçen idareci ve eğitmenlere teşekkürlerini sundu. 

İL TEMSİLCİLERİNDEN BAŞKAN FADILOĞLU’NA BÜYÜK TEŞEKKÜR

7 Farklı branşta 4326 sporcunun 9 farklı tesiste 45 profesyonel eğitmen nezaretinde eğitim gördüğü Şehitkamil Belediyesi Yaz Spor Okullarının, Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilen görkemli sertifika töreninde, eğitim verilen branşların il temsilcileri branşlarına ve spor yapmış olduğu büyük destek ve katkılardan dolayı Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na teşekkür plaketi takdim ettiler. Basketbol Federasyonu İl Temsilcisi Güven Alkoçak, Badminton Federasyonu Gaziantep İl Temsilcisi, Ziya Koyuncu, Futbol Federasyonu İl Temsilcisi Mehmet Doğan, Halkoyunları Federasyonu İl Temsilcisi, Göktuğ Akdoğan, Satranç Federasyonu İl Temsilcisi Hanifi Kırmızıoğlu ile birlikte yüzme, su topu ve su altı sporları branşları il temsilcilikleri adına sporcu velileri plaketle teşekkürlerini ileten isimler oldular. Tören sonrası minik ve genç yaştaki sporcular Başkan Fadıloğlu ile fotoğraf çektirerek gelecek yıllar için şampiyonluk sözü verdiler.