ŞEHİTKAMİL YAZ SPOR OKULU ÖĞRENCİLERİ GELENEKSEL ÇAY PARTİSİNDE BULUŞTU

BİYOLOJİK GÖLET KIYISINDA BAŞKANLA SOHBETİN KEYFİNİ YAŞADILAR

Dülük Tabiat Parkında Türkiye’nin En Büyük Biyolojik Gölet’inin kıyısında yılın stresini eğlenerek üzerilerinden atmaya çalışan yaz spor okulu öğrencileri kendilerini çay partisinde de yalnız bırakmayan Şehitkâmil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ile uzun bir süre sohbet edip, dertleşmenin keyfini yaşadılar. Derslerinden, teknolojiye, spordan, kültürel ve sanatsal etkinliklere kadar birçok konudaki öneri ve problemlerini başkan Fadıloğlu ile paylaşan sporcular çay partisi için evlerinde hazırladıkları pasta ve börekleri başkan Fadıloğlu’na da ikram ettiler.

OBEZİTEYE KARŞI SAVAŞTA ŞEHİTKAMİL’DEN BÜYÜK ADIM

Çay partisi öncesinde sağlıklı yaşam yürüyüşü yapan yaz spor okulu öğrencileri Sağlık Bakanlığının obeziteye karşı başlattığı savaşa destek olabilmek için Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ile birlikte tüm Gazianteplileri günde en az bin adım atmaya ve spor yapmaya davet ettiler. Geleneksel çay partisinde öğrencileri seslenen başkan Fadıloğlu; “ Sizleri doğayla buluşturmak, daha sağlıklı bir yaşam için güzel bir mesajlar vermek ayrıca yılın stresini eğlenerek üzerinizden atmış olmanızı görmek bizleri çok sevindirdi önümüzdeki yıllarda bu tip etkinlikleri sizler için çalışmalarına devam ettiğimiz kapsamlı spor merkezlerinde gerçekleştireceğiz” dedi. Fadıloğlu; Geleneksel Çay Partisi organizasyonun gerçekleşmesinde başta veliler olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti.