ŞEHİTKAMİL YEDİ KOLDAN ÇALIŞIYOR

Her Noktaya Eşit Hizmet

Her mahalleye eşit hizmet anlayışıyla çalışan Şehitkamil Belediyesi asfalt çalışmalarına ilçe merkezi haricinde mahalle olan köylerde de devam ediyor. Yedi ekip halinde ilçeyi karış karış gezen Şehitkamil Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Bilek, İbrahimli ve Atabek Mahallelerini sıcak asfalt başta olmak üzere kaldırım ve kilit taşı döşeyerek vatandaşın memnuniyetini kazanmaya devam ediyorlar.

Mahallemiz Toz ve Çamurdan Kurtuldu

Çalışmalardan oldukça memnun olan Bilek Mahalle Muhtarı Ali Kaptan ve Mahalle sakinleri, bugüne kadar toz ve çamurdan dolayı sıkıntılarımız vardı. Evimizin penceresini tozdan açamıyorduk. Başkanımız bizi ziyaret etti ve durumu kendisine anlattık. Bize yardımcı olacağını söylemişti ve çalışmalar birkaç gündür devam ediyor. Başkanımıza ve ekibine çok teşekkür ediyoruz. Mahallemiz daha önce böyle bir hizmet görmemişti. Şehitkamil Belediye başkanımız bu hizmeti bizim ayaklarımıza getirdi ifadelerinde bulundular.