ŞEHİTKAMİL YENİ SEZONA TAM KADRO HAZIR

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


365 GÜN HERKES İÇİN SPOR 

2011- 2012 Sezonunda Bölge, Türkiye, Avrupa ile dünya çapında elde ettiği başarılar ve Türk Sporuna kazandırdığı sporcularla marka kulüp haline gelen Şehitkamil Belediyespor, il genelinde lisanslı sporcu sayının artması konusunda da başlattığı çalışmalarla büyük takdir topluyor. 12 binin üzerinde genel, 3 bine yakın faal lisanslı sporcu sayısıyla Gaziantep ve Türk sporuna hizmetlerini sürdüren yeşil –siyahlı kulübün tecrübeli eğitmen kadrosu yeni sezonda da yılın her zamanında çocuk, genç, yaşlı ayrımı yapmadan 7’den 70’e herkese spor yaptırmayı planlıyor. Yeşil- siyahlı kulübün İdari Menajeri Metin Alati sezon açılış toplantısı sonrasında yaptığı açıklamada, “Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’nun büyük destekleri yılın her anı ilçenin bir çok bölgesinde farklı branşlara ve çalışmalara hitap eden merkezlerimizde halkımıza spor yaptırma imkanı sağlıyoruz. Yine Şehitkamil Belediyemiz bünyesinde 2012 döneminin başından bu yana bayan spor merkezlerimizde 5000’e aşkın sporcu eğitim aldı, yaz ve kış okullarında 11 branşta binlerce sporcu hâlâ eğitimlerini sürdürüyor”  dedi.

 “GAZİANTEP’İN GURURU OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Şehitkamil Belediyespor Kulüp Başkanı Musa Yıldız ise sezon açılışı öncesinde yeşil –siyahlı kulüpte görev yapan antrenörlerle bir araya gelerek istişare toplantısı yaptı. Toplantı sonrasında bir açıklama yapan Yıldız, “Bu güne kadar elde ettiğimiz başarılarla Gaziantep’in ve Türkiye’nin gururu olmayı başardık Allahın izni ile yeni tüm branşlarda bu başarılarımızı sürekli kılarak Gaziantep ve Türkiye’nin gururu olmaya Türkiye, Avrupa ve dünya şampiyonları yetiştirme, uluslararası müsabaka ve şampiyonalarda başarılar elde ederek Ay Yıldızlı bayrağımızı göndere çektirmeye istiklal marşımızı okutmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Elde ettikleri başarıları profesyonel ekibin ürünü olduğunu dile getiren Yıldız, “Şehitkamil Belediyesi çatısı altında elde ettikleri tüm başarıların büyük ve profesyonel bir ekibin ürünü oluğunu Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’nun önderliğinde daha büyük başarılara imza atmak ve her yönüyle elit sporcular yetiştirmek adına çalışmalara devam edeceğiz” şeklinde konuştu.