ŞEHİTKAMİL YENİLGİSİZLİĞİ PAYLAŞMADI YENGİLSİZ KALDI

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


8 MAÇTIR YENİLGİSİZ

Rakibini 2-0 skorla geçen yeşil siyahlılar 7 maçlık yenilmezlik serisini 8’e çıkartarak  A grubunda ki 24 puanla namaglup liderlik unvanını taçlandırmış oldu.  Ligde oynadığı 8 maçta rakip kaleleri 33 kez havalandıran yeşil - siyahlı ekip kalesinde sadece 3 gol gördü.

GRUP VE İL ŞAMPİYONU OLMAK İSTİYORUZ

Şehitkamil Belediyespor U 19 takımı antrenörü Taner Özaykut, genç kramponların bu sezon gösterdiği performans ve alınan seri galibiyetlerin futbol şubesinin geleceği açısından büyük önem teşkil ettiğini, grup ve il şampiyonu olarak bölge şampiyonasına gitmek istediklerini belirtti.

GAZİANTEP FUTBOLUNUN GELİŞİMİ İÇİN AMATÖR SPORLAR ÇOK ÖNEMLİ

Şehitkamil Belediyespor kulüp başkanı Musa Yıldız ise BAL liginde mücadele eden futbol takımlarının yanı sıra alt yapıda 4 ayrı kategorideki futbol liglerince mücadele ettiklerini, U 19 kategorisinde futbolcuların elde etmiş olduğu galibiyet serisinin ise mutluluk verici olduğunu belirtti. U 19 takımı kadrosunda olan sporcuların ilerde A takımın omurgasını oluşturacağını dile getiren Yıldız; “Öz kaynaktan yetişen sporcuların kulübün hatta Gaziantep futbolunun gelişimi için çok önemli. Galibiyetlerde emeği geçen futbolcuları teknik ve idari ekibi kutluyorum” dedi.