ŞEHİTKAMİL YEŞİL SAHADA TUTULAMIYOR

2016- 2017 SEZONUNDA GERİDE KALAN 7 HAFTADA 21 PUAN TOPLADILAR

2016-2017 futbol altyapı sezonunda U19 ve U17 kategorilerinde yeşil çimler üzerinde bol gollü galibiyetlerle 7 maçta 21 puan toplayan Şehitkamilli genç kramponlar, sezonun geride kalan maçlarında 90 dakika boyunca sahaya yansıttıkları seyir zevki yüksek oyunla futbolseverlerin beğenisini kazandı. Her yıl Türkiye Futbol Federasyonunun organizasyonunda gerçekleştirilen 1. etap altyapı Türkiye Şampiyonlarında Gaziantep’i başarıyla temsil eden yeşil-siyahlı kramponların hedefi namağlup il şampiyonu olmak ve Türkiye şampiyonlarında bu güne kadar çizilen başarı dolu grafiği daha yukarılara çıkartabilmek. 6 farklı yaş grubunda çalışmaların büyük bir tempo ile devam ettiğini belirten Şehitkamil Belediyesi Futbol Akademisi Koordinatörü Taner Özaykut, alt yapılarda yetişen yıldız kramponların sadece Şehitkamil Belediye Spor Kulübü bünyesine değil Gaziantep’in diğer profesyonel kulüplerin altyapılarında transfer olduğunun altını çizdi.

FUTBOL AKADEMİSİ GAZİANTEP VE TÜRK FUTBOLUNA HİZMET EDİYOR

Futbol akademisi çalışmaları, yaz ve kış spor okulu faaliyetleri ve kulüpler arası liglere katılımcı takım sayısı ile Gaziantep futbol altyapısına büyük bir ivme kazandıran Şehitkamil Belediyesinde işin mutfağı olan altyapılarda gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili bilgiler veren Şehitkamil Belediyesi Futbol Akademisi Koordinatörü Taner Özaykut, “Şehitkamil Belediyemizin bizlere sunmuş olduğu imkanlar neticesinde Gaziantep ve Türk futbolunu altyapı alanında daha iyi seviyelere getirebilmek adına ekibimizde görev yapan antrenör arkadaşlarımızla birlikte büyük çaba sarf ediyoruz. Sistemli bir çalışma programımız var. Gerek işin teknik, taktik ve mental eğitimi gerek yarışmacı kısmında belirlediğimiz vizyon doğrultusunda hareket ediyoruz. Şehitkamil Belediyesi futbol akademisi sadece Şehitkamil Belediye Spor Kulübüne oyuncu yetiştirmekle kalmıyor. Talepler doğrultusunda şehrimizdeki profesyonel spor kulüplerinde sporcu öğrencileri yönlendiriliyor ve onların bu mecralarda forma giymesine vesile oluyor. 2016-2017 sezonunda şu ana kadar müsabakaların başladığı U19 ve U17 kategorilerinde kayıpsız ilerliyoruz. Ümit ediyorum ki sezonu bu şekilde tamamlar ve hedeflerimiz ulaşırız. Ben bir kez daha bizlere verilen büyük desteklerden dolayı tüm sporcularımız adına Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu’na ve Şehitkamil Belediyespor Kulüp Başkanı Sayın Memik Terlemez’e teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.