ŞEHİTKAMİL YEŞİLLENİYOR

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


Çalışmalarını 2011 yılı Ocak ve Şubat aylarında sürdüren belediye ekipleri, 32 mahalle,128 sokak, park ve kaldırımlara toplam 2 bin 597 ağaç ve 926 adet çalı dikimi gerçekleştirdi.

Her gün 4 ayrı ekip halinde farklı mahallelerde çalışma yapan ekipler, top akasya, çınar, beyaz çiçekli akasya, ıhlamur, piramit bazı, ateş dikeni gibi çeşitli ağaç ve çalı dikimini gerçekleştiriyor.

Şehitkamil Belediye Başkanı M. Rıdvan Fadıloğlu yaptığı açıklamada, ağaç dikim mevsimi gelmesi nedeniyle Şehitkamil bölgesinde yeşillendirmeye müsait olan alanlarda ağaçlandırma yaptıklarını söyledi.

Fadıloğlu, "Şehrimizin nüfus sayısının artması sonucu halkımızın daha rahat ortamlarda yaşamalarını ve nefes almalarını sağlamak amacıyla Şehitkamil bölgesinde ağaç ve çalı dikimleri yapıyoruz " dedi.

Başkan Fadıloğlu, ağaç dikimine büyük önem verdiklerini, geleneksel hale getirdikleri ağaç dikme şenliklerini bu senede uygulayacaklarını sözlerine ekledi.

Ağaç dikiminden memnun olduklarını dile getiren vatandaşlar da Başkan Fadıloğlu ve ekibine teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.