ŞEHİTKAMİL YILDIZLARI POTADA DEVLEŞTİ

Geçtiğimiz hafta Cumartesi günü Şehitkamil Belediyesi Atatürk Kültür ve Spor Merkezinde Kayseri Üniversiteler Gençlik ve Spor Kulübünü 84- 67’lik skorla mağlup etmeyi başaran Yeşil Siyahlılar, 17 sayılık büyük bir fark ile evinde ilk galibiyetini almış oldu.

ANTRENÖR ERDOĞAN; GALİBİYET SERİMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ…

Ömer Faruk Yiğit’in 21 ve Mehmet Ali Kanalıcı’nın 15 sayı ile yıldızlaştığı maçta yeşil siyahlıların hırsı ve kazanma arzusu maç boyu gözlerden kaçmadı.

Şehitkamil Belediyespor Kulübü Basketbol Antrenörü Bülent Erdoğan; “ Kuruduğumuz genç ekiple bölgesel ligde maç kazanmak ve başarılı olmak bizleri çok mutlu ediyor. Kısa bir dinlenmenin ardından önümüzdeki hafta şimdiye kadar ligde hiç kaybetmeyen Konya Gücünü misafir edeceğiz. Umut ediyorum ki bu maçı da kazanarak galibiyet serimizi sürdüreceğiz ” dedi.

Yıldızlar ve gençler kategorisinde şampiyonluk hedefleyen yeşil siyahlı ekip, bütün kategorilerinde tempo artırarak çalışmalarını sürdürüyor.