ŞEHİTKAMİL ZABITA EKİPLERİ GÖZ AÇTIRMIYOR

İlçe genelinde gıda denetimlerinin kararlılıkla sürdüren Şehitkamil Belediyesi Zabıta ekipleri, önceki gün Aydın tepe mahallesi katip hoca caddesi,  Sarıgüllük mahallesi Zübeyde hanım bulvarı ve pancarlı mahallesinde faaliyet gösteren işyerlerine denetim yaptı. Yapılan denetimde dükkan ve marketler titizlikle kontrol edilirken, çok sayıda son kullanma tarihi geçmiş gıda ele geçirildi. Satışa sunulmadan ele geçirilen çok sayıda gıda ürünü belediyeye ait presli kamyonda imha edildi.

Söz konusu denetimde ele geçirilen ürünler şöyle sıralanıyor; 2 tane halk bisküvi,  7 adet topkek,  9 adet  içecek,  4 adet lepne peynir, 5 adet salam,  11 adet meyve suyu,  5 adet meyveli yoğurt,  6 adet et suyu,  23 adet çikolata, 1 adet kremalı bisküvi,  25 adet turna yağ,  7 adet sütlü içecek,  3 adet cici bebe,  5 kg. un,  5 adet kremalı bisküvi,  4 adet kremalı sandviç,  2 adet sucuk,  4 adet çokokrem,   2 adet garnitür,  3 adet krem peynir,  2 adet kaşar peynir,  4 kg barbunya,  5 kg kuru fasulye,  3 adet reçel,  10 adet salça,  15 adet hazır çorba  ve 1 kg çay

Zabıta ekipleri, ilçenin diğer bölgelerinde ve özellikle okul kantinlerinde de günü geçmiş gıdalara yönelik denetimlerini sürdürüyorlar.