ŞEHİTKAMİL ZABITA EKİPLERİNDEN ANİ DENETİM

Halkın sağlığı için ilçe genelinde denetim ve kontrollerini titizlikle sürdüren Şehitkamil  Belediyesi Zabıta Gıda Kontrol ekipleri, Zeytinli mahallesinde ve Küsget sanayi sitesinde bulunan market ile yemek fabrikasına yaptığı denetimler sonucu:  Kokuşmuş ve niteliği bozulmuş insan tüketimine uygun olmayan 200 kilogram koyun eti ele geçirdi. İşyerlerine yasal işlem yapan ekipler, niteliği bozulmuş etleri Büyükşehir Belediyesi hayvanat bahçesine tutanak karşılığı teslim etti.

Zabıta Gıda kontrol ekiplerinin özellikle kenar semtlerde ve ilçe sınırları içerisinde son üç ay içinde yaptığı operasyonlarda; bin 500  kg kaçak Bufalo Eti, 200 Kg Paf Çiğer, 163 Kg et, 17 Kg balık, 200 kg, parça et ve kıyma, iki Bin tona yakın kuyruk yağı ve 71 kg kelle ele geçirildi.