ŞEHİTKAMİL ZABITASINDAN İŞGALİYE DENETİMİ

İŞGALİYEDE ISRAR EDENLER UYARILDI

Şehitkamil Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ekipleri tarafından Değirmiçem, Batıkent, Karşıyaka ve Kayaönü Bölgelerinde yapılan denetimlerde, kaldırım işgalinde bulunan esnafa uyarılarda bulunuldu. Uyarılara rağmen işgaliyelerde ısrar eden esnafa ise yönetmelik gereği cezai yaptırım uygulandı. Gün içerisinde saat 08.00 ile 10.00 ve 17.00 ile 19.00 saatleri arasında yapılan denetimleri, vatandaşların ve esnafın, daha temiz ve rahat bir ortamda yaşayabilmeleri için gerçekleştiren Zabıta Ekiplerinin bu uygulaması vatandaşlar tarafından da olumlu karşılandı.

VATANDAŞLAR DENETİMLERDEN MEMNUN

Şehitkamil Belediyesi Zabıta Ekiplerinin yapmış olduğu denetimlerin vatandaşların yaya yollarında daha rahat hareket etmesine yönelik olduğunu düşünen vatandaşlar; “Şehitkamil Belediyesinin vatandaşların şikayetlerine kulak asması ve çözüm odaklı çalışması bizleri mutlu ediyor. Yapılan bu uygulamanın belirli bir standarda kavuşması neticesinde işgaliyeler daha da azalacak” dediler. Zabıta ekipleri tarafından kurallara aykırı hareket eden çevre esnafı ise; “ Zabıta ekiplerinin yapmış oldukları bu uygulamayı yerinde buluyoruz. Eğer bu uygulama caydırıcı bir şekilde tüm esnafa uygulanırsa bizde esnaf olarak bu uygulamaya destek veririz” dediler.