ŞEHİTKAMİL ZİRVE MÜCADELESİ VERECEK

MAÇ PAZAR GÜNÜ OYNANACAK

Türkiye Futbol Federasyonu Bölgesel Amatör Ligi’nde (BAL) 5. haftada 11 Nisan Spor Kulübü ile karşılaşan ve rakibini deplasmanda 2-1’lik sporla mağlup eden Şehitkamil Belediye Spor Kulübü, ligin 6. haftasında kendi evinde 62 Pertek Spor Kulübü ile karşılaşacak. Zirveyi yakından takip eden yeşil-siyahlı Gaziantep temsilcisi, 62 Pertek Spor Kulübü’nü yenerek zirveye çıkmak istiyor. Maç, 30 Ekim Pazar günü Şehitkamil İlçe Stadında oynanacak.

 

ŞEHİTKAMİL MUTLAK 3 PUAN İSTİYOR

Şehitkamil Belediye Spor Kulübü Antrenörü Ahmet Atalay, müsabaka öncesi açıklamada bulundu. sahaya 3 puan parolasıyla çıkacaklarını kaydeden Ahmet Atalay, “Kendi evimizde elde ettiğimiz 3 puan serisini korumak istiyoruz. 62 Pertek Spor Kulübü’nü yenerek zirveye çıkmayı hedefliyoruz. Ligde tüm maçlar bizim için final değerindedir. Maç günü teknik ekibimiz ve yeşil-siyahlı kramponlarımız, 3 puan için ellerinden geleni yapacaklar. Ümit ediyorum ki 90 dakika sonrasında gülen taraf biz oluruz ve rakibimizin maç kaybetmesiyle ligin zirvesine çıkarız. Tüm taraftarlarımızı maça davet ediyoruz” diye konuştu.

 

TARAFTARIMIZIN DESTEĞİNİ İSTİYORUZ

Şehitkamil Belediye Spor Kulübü golcü futbolcusu Ali Doğan, 2016-2017 sezonunun kalan tüm maçlarında taraftarlarına kaliteli bir futbol izlettirmeyi hedeflediklerini dile getirdi. Maç günü zirveye çıkmak için mücadele vereceklerini belirten Doğan,  “Futbolseverlere kaliteli bir futbol izletebilmek, onların seyir zevklerini üst seviyelere çıkarabilmek adına takım arkadaşlarımız ile birlikte yüksek tempoda çalışıyoruz. Geçen hafta deplasmanda galip geldik. Bu hafta da kendi evimizde ve taraftarımızın desteğiyle 3 puan alıp zirveye yerleşmek istiyoruz. Maç günü taraftarımızın takımımıza destek vermesini istiyoruz” şeklinde konuştu.