ŞEHİTKAMİL ZİRVEYİ BIRAKMIYOR

HEDEFİMİZ NAMAGLUP ŞAMPİYONLUK

U 19 Futbol liginde liderlik koltuğunun yeni sahibini belirleyecek olan maçta Gazikent Sahasında karşı karşıya gelen Şehitkamil Belediyespor ve Oğuz Spor kulüplerinden gülen taraf yeşil –siyahlılar oldu. 90 dakika boyunca her iki ekibinde birbirini organize ataklarla zorladığı maçta, Burak Dalkılıç ve Enes Türkoğlu’nun ayağından gelen gollerle sahadan 2-1 galip ayrılan Şehitkamil’in genç kramponları bu skorla puanını 28’e yükselti ve ligde namaglup liderlik unvanını sürdürdü.  2012- 2013 sezonunu yenilgisiz tamamlayarak şampiyon olmak istediklerini belirten Şehitkamil Belediyespor U 19 Futbol takımı teknik patronu Taner Özaykut; “ Zor ve ligin kaderini önemli ölçüde etkileyecek bir maçtan 3 puanla ayrılmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Futbolcularımın performans grafiği her geçen gün yükseliyor. Yakaladığımız bu ivmeyi kaybetmeden ligde kalan 8 maçımızı da kazanarak şampiyonluk ipini göğüslemek ve Türkiye Şampiyonasına katılmak istiyoruz” dedi.

Özaykut; “23 Ocak 2013 Çarşamba günü saat 14.00’da Gazikent sahasında karşılaşacakları Yeşilova Yıldız Spor Kulübü karşılaşmasına tüm futbol severleri davet etti.