ŞEHİTKAMİL ZORLU DEPLASMANDAN 3'PUANLA DÖNDÜ

90 DAKİKA BOYUNCA HEYECAN DİNMEDİ

Ligde şampiyonluk mücadelesi veren 44 Malatya ile ligdeki ilk sezonu olmasına rağmen oynadığı futbolla izleyenlere keyif veren Şehitkamil Belediyespor’un Malatya Yeşil Tepe Stadyumunda karşılaştığı müsabaka çekişmeli anlara sahne oldu. Kıran kırana geçen mücadelenin ilk 45 dakikası 1-1’lik skorla sonuçlanırken, mutlak galibiyet parolası ile 2.devreye başlayan yeşil siyahlılar 80. Dakika İsa Türkmen’nin ayağından gelen golle 2-1 öne geçti. Bu dakikadan sonra iki takımda gol çabaları sonuç vermeyince Şehitkamil’in usta ayakları sahadan 2-1’lik skorla galip ayrıldı.

ÇOK KIYMETLİ BİR GALİBİYET

Müsabaka sonrasında açıklama yapan Şehitkamil Belediyespor Kulüp Başkanı Musa Yıldız; 44 Malatya maçına çok iyi hazırlandıklarını, futbolcularının maça hazırlık sürecinde galibiyetten başka bir şey düşünmediğini dile getirdi. Yıldız açıklamasında; 44 Malatya şampiyonluğa oynayan bir ekip böylesine zor bir deplasmandan 3 puanla dönmek bizleri çok mutlu etti. Umut ediyorum ki ligde kalan diğer maçlarımızdan da böyle güzel sonuçlarla ayrılırız. Evimizde oynayacağımız maçlara tüm futbol severleri bekliyoruz” dedi.