ŞEHİTKAMİLBELEDİYESPOR ELBİSTAN MAÇINA HAZIR

ŞEHİTKAMİL BELEDİYESPORLU OYUNCULARIN HEDEFİ 3 PUAN

 

Geçtiğimiz hafta Elazığ Yol Spor Kulübünü 2-0’lık skorla mağlup eden Şehitkamil Belediyesporlu futbolcular Elbistan Belediyespor maçı hazırlıklarını yaptığı idmanla tamamladı. Yeşil Beyazlı futbolcular Taner Özaykut ve Yılmaz Akçay yönetiminde açma germe egzersizleri ile rejenarasyon çalışmaları yaptı. İdman futbolcuların 5'e 2 pas çalışması ve çift kale maç ile son buldu. 

 

ELBİSTAN DEPLASMANINDAN 3 PUAN ÇIKARACAĞIZ

 

Şehitkamil Belediyespor Kulüp Başkanı Musa Yıldız iyi bir takım olduklarını belirterek, “Sezon başında bir uygulama yaparak genç arkadaşlarımızla birlikte yola çıktık. Şuan takımımızda futbol oynayan tüm oyuncularımız Gazianteplidir. Bu yıl Gaziantepli futbolcuları tercih ettik. Geçtiğimiz hafta Elazığ Yolspor ile kendi evimizde zorlu bir maça çıktık ve 2-0’lık skorla sahadan galip ayrıldık. Bu hafta da Elbistan Belediyespor deplasmanından 3 puan çıkararak, yolumuza devam etmek istiyoruz” dedi.

 

GENÇ BİR KADROYA SAHİBİZ

 

Şehitkamil Belediyespor Teknik Direktörleri Taner Özaykut ve Yılmaz Akçay “Sezona başladığımızdan beri, Şehitkamil Belediyespor’u en iyi yerlere getirmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Başarımız zaten ortada. Şehitkamil Belediye Başkanımız olsun, Kulüp Başkanımız olsun hep yanımızda oluyorlar. Takımımız zaten genç bir takım olduğu için iyi sonuçlar alıyoruz ve puan sıralamamız çok iyi durumda. Daha iyi yerlere gelmek için bu deplasmandan da puan ya da puanlar çıkarmak istiyoruz” diye konuştular.