ŞEHİTKAMİLDE BAYANLAR MEVLİD KANDİLİNİ ÇOCUKLARI İLE DOLU DOLU YAŞADILAR

ÇOCUKLARIN GÖSTERİSİ BÜYÜLEDİ

Şehitkamil Belediyesi Nurtepe Sosyal Tesisi Aile Merkezi Mevlid Kandili Programında, Kuran-ı Kerim ziyafeti, bayanların piyesi, slayt gösterileri, çocukların semazen gösterileri, ilahi ve şiirler okundu. Programın sonunda katılımcılara kandil simidi ve meyve suyu ikramı yapıldı.

BÜGÜNÜN ANLAM VE ÖNEMİNİ YAŞADIK

Böylesine önemli bir günü dolu dolu geçirmenin mutluluğu içinde olduklarını belirten Nurtepe aile merkezi üyeleri; “Düzenlenen gösteriler, okunan kuran-ı kerim, şiirler ve yapılan ikramlar çok güzeldi. Müslümanlar olarak bu gün bizler için çok önemli. Güneşin tamamı ile doğduğu, huzurun ve mutluluğun fazlası ile yaşandığı bir gündeyiz. Programı düzenleyen ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” dediler.

Şehitkamil Belediyesi’ne bağlı bulunan tüm sosyal tesislerde vatandaşlara kandil simidi ikramı yapılırken vatandaşların kandili kutlandı.