ŞEHİTKAMİLDEN BAYRAM ÖNCESİ ÇEVRE DUYARLILIĞI

ÇEVRE KİRLİLİĞİNİN ÖNÜNE GEÇİLECEK

Şehitkâmil Belediyesi Ramazan Bayramı'nda oluşması muhtemel çevre kirliliğinin önlenmesi ve vatandaşların çevrenin temizliğini muhafaza etmesi için temizlik poşeti dağıtımı yaptı. Şehitkamil ilçesinde belediye çalışanlarının hummalı çalışması sonucu bayram satışı için hazırlanan esnafa temizlik poşetleri dağıtarak oluşması muhtemel çevre kirliliğinin önüne geçilecek.

ESNAF BAYRAM ÖNCESİ YAPILAN UYGULAMADAN MEMNUN

Şehitkamil Belediyesi Temizlik işçilerinin dağıttığı temizlik poşetlerini alan esnaflar; “ Şehitkamil Belediyemiz rutin olarak yapılan çevre temizliğinin yanı sıra bayram öncesi bizlere çöp poşeti dağıtarak oluşacak çevre kirliliğinin önüne geçiyor. Özellikle son iki gün kalabalığın da etkisi ile burada işlerimizi bırakıp çöp kutularına yönelemiyoruz. Bu poşetler sayesinde biz de dikkatli davranarak çevre kirliğinin önüne geçmiş olacağız” dediler.