ŞEHİTKAMİLE 41 KERE MAŞALLAH

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


DÜNYA ŞAMPİYONLUĞU İÇİN SÖZ VERDİLER

Önceki gün Şehitkamil Belediyesi toplantı salonunda gerçekleştirilen ödül törenine Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı Av.Lebriz Keçeci Güzelbey, Şehitkamil Belediyesi Spor Koordinatörü Metin Alati ve 2011 – 2012 sezonunda Türkiye ve Avrupa Şampiyonalarında derece elde eden Yeşil – Siyahlı bilek güreşçiler katıldı. Başkan Fadıloğlu’nun sporcuları Cumhuriyet altını ve Spor malzemeleri ile ödüllendirdiği tören esnasında söz alan Şehitkamil Belediyespor Kulübünün deneyimli ve rekortmen bilek güreşçisi Mustafa Dinleyici; “Sporculuk kariyerimde 7 Avrupa, 6 Dünya Şampiyonluğum var. Allahın izni ile 9 – 16 Eylül 2012 tarihleri arasında Brezilya’da gerçekleştirilecek Dünya Şampiyonasında 7. Dünya şampiyonluğumu elde ederek Ay Yıldızlı bayrağımızı bir kez daha göndere çektirmek istiyorum” dedi.

ÜLKEMİZİ 4 SPORCU İLE TEMSİL EDECEĞİZ

Şehitkamil Belediyespor Kulübü Vücut geliştirme, Fıtness ve Bilek güreşi Antrenörü Yakup Cin ; “Brezilya’da düzenlenecek Dünya Şampiyonasında Ülkemizi 4 Sporcu ile temsil edeceklerini şampiyona öncesinde iyi bir hazırlık süreci geçirdiklerini belirtti”. Deneyimli Antrenör Cin; “Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu başta olmak üzere tüm Belediye Başkan yardımcılarının, kulüp yönetiminin her anlamda kendilerinin yanında olduğunu, Bugüne kadar verilen desteklerin ardından son ödül yönetmeliği ile birlikte kendilerine verilen maddi ve manevi desteğin bu şampiyonada ve bundan sonraki süreçte kendilerine ve yeşil – siyahlı kulüpte görev yapacak tüm sporculara büyük bir motivasyon sağlayacağını belirterek bu vesile ile Başkan Fadıloğlu’na teşekkürlerini sunmak istediklerini, ancak asıl teşekkürün elde edilecek Dünya şampiyonluklarıyla geleceğini belirtti”.

BAŞARI KARŞILIKSIZ KALMAZ

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Sporcularının bugüne kadar elde ettikleri başarılı derecelerden dolayı memnuniyet içerisinde olduklarını, Şehitkamil Belediye Meclisinde görev yapan meclis üyeleri ile birlikte başarılı sporcuların ödüllendirilmesi ile ilgili çalışmayı tamamlayarak sporcu ödül yönetmeliğini çıkarttıklarını belirtti. Başkan Fadıloğlu; “ Tüm sporcularımıza teşekkür ediyorum. Dört arkadaşımızın da Dünya Şampiyonasına katılıyor olması bizim için büyük bir onur kaynağı. Her zaman söylediğimiz gibi, bizim amacımız, öncelikli olarak Şehitkamil değil. Türkiye’nin adının duyulması, ‘Ay Yıldızlı Bayrağın Göndere’ çekilmesi. Milli marşımızın oralarda okunması.  Bizler sporcularımızın her zaman yanında olacağız. Brezilya’da düzenlenecek Dünya şampiyonasına katılacak tüm sporculara başarılar diliyorum” dedi.