ŞEHİTKAMİLİN FENER ALAYI GAZİANTEP'İ AYDINLATTI

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


CUMHURİYET BAYRAMI İŞTE BÖYLE KUTLANIR

Yurt genelinde tatsız olaylarla gündeme gelen 29 Ekim kutlamaları Gaziantep’te örnek bir şekilde kutlandı. Şehitkamil Belediyesi tarafından özel olarak hazırlatılan Tır’lara binen vatandaşlar İbrahimli Mahallesi’nde bulunan Özel Sanko Okulları önünden başlayarak İstasyon Meydanı’na kadar konvoy yaptılar. İlginin yoğun olduğu konvoya vatandaşlar da destek verdi. Onlarca aracın konvoy oluşturarak Türk bayrakları eşliğinde trafikte seyretmesi yürekleri kabarttı. Özel olarak dizayn edilen Tır’ın üzerinde profesyonel bir müzik gurubunun seyir esnasında Onuncu Yıl Marşı’nı coşkulu bir şekilde seslendirmesi takdir topladı. Binalarda bulunan bazı vatandaşlar 29 Ekim’in coşkuyla kutlanmasına ışıklarını yakıp söndürerek karşılık verirken bazıları ise bu coşkuya sessiz kalamayarak alkışlayıp ıslık çaldılar. Üzeri açık otobüs içinde Türk bayrağını dalgalandırarak herkesi selamlayan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, vatandaşlara karanfil de dağıttı. Herkesi şaşırtan kutlama İstasyon Meydanı’nda da devam etti. Vatandaşların yoğun katılımıyla coşkuyla süren kutlama havai fişek gösterileri ile devam etti. Gökyüzünü şekillendiren havai fişekler her yeri aydınlatarak güzel bir görüntü oluşturdu. Birbirinden güzel görüntüleri şekillendiren havai fişek gösterilerinden sonra program sona erdi.

“GAZİANTEP’TE ÖRNEK 29 EKİM KUTLAMASI GERÇEKLEŞTİRDİK”

Kutlamanın ardından basın mensuplarına açıklamada bulunan Başkan Fadıloğlu, Türk gençliğinin Cumhuriyet’e her zaman olduğu gibi bundan sonra da sahip çıkacağını söyledi. Örnek bir kutlamayla Cumhuriyet coşkusunu Gaziantep ve Şehitkamil’lilere yaşattıklarını belirten Başkan Fadıloğlu, “Cumhuriyetimizin kuruluşunun 89. Yılı etkinlikleri kapsamında Şehitkamil Belediyesi olarak bu yıl Özel Sanko Okulları ile işbirliği içinde geniş kapsamlı fener alayı düzenledik. Bu organizasyona destek veren Özel Sanko Okulları’na, öğrencilere, velilere ve tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Cumhuriyetimizin kuruluşunun 89. Yılı herkese hayırlı olsun. Ülkemizin çeşitli yerlerinde kutlanan etkinliği bizlerde fener alayı ile gerçekleştirdik” dedi.

“KATILIMIN YOĞUN OLDUĞU KUTLAMA COŞKUYLA GERÇEKLEŞTİ”

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na teşekkür eden Özel Sanko Okulları Genel Müdürü Murat Köylüoğlu, “Cumhuriyet Bayramı’nı coşkuyla kutlamak için Şehitkamil Belediyesi işbirliğinde böyle bir organizasyon gerçekleştirdik. Çok güzel bir şekilde gerçekleşen kutlamada vatandaşlarımızın ilgisi de yoğun oldu. Bu anlamda bu coşkuya kulak veren tüm vatandaşlarımıza, öğrenci ve velilerimize aynı zamanda Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Kutlamaya, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Özel Sanko Okulları Genel Müdürü Murat Köylüoğlu, başkan yardımcıları, öğrenciler ile çok sayıda vatandaş katıldı.

VATANDAŞLAR KUTLAMAYA HAYRAN KALDI

Daha önceleri Cumhuriyet Bayramı’nı hiç bu kadar coşkulu kutlamadıklarını dile getiren vatandaşlar ise, “Muhteşem bir kutlama ve fener alayı oldu. Daha önceleri bu kadar coşkulu kutlama yapmadık. Bu organizasyon ile Cumhuriyetimize yakışır bir kutlama gerçekleştirdik. Kutlamalar sırasında yüreklerimiz kabardı. Bundan sonraki yıllarda da bu tür kutlamaların yapılmasını istiyoruz. Organizasyonu gerçekleştiren Şehitkamil Belediyesi’ne ve Özel Sanko Okulları’na teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştular.