ŞEHİTKAMİLLİ BAYANLAR KENDİ BAYRAMLIKLARINI KENDİLERİ DİKİYOR

AİLE BÜTÇESİNE KATKI SAĞLIYORLAR

Otuz kursiyerin bulunduğu Şehitkamil Belediyesi Aktoprak Sosyal tesisinde bir ayda yüzün üzerinde etek onlarca gömlek, çocuk elbisesi ve genç elbisesi dikildi. Yaklaşan ramazan bayramı münasebetiyle dikiş nakış öğrenen kadınlar örnek bir proje ile kendi bayramlıklarını dikiyorlar. Dışarıdan sipariş almaya başladıklarını belirten kursiyerler bu kurs sayesinde aile bütçelerine katkıda bulunuyorlar.

ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİNE TEŞEKKÜR EDERİZ

Kursta bir ay içerisinde dikiş nakış öğrenen ve rengârenk elbiseler ortaya çıkaran kursiyerler, katkılarından dolayı Şehitkamil Belediyesine teşekkür ettiler. Aktoprak Sosyal tesisi aile merkezi giyim kursu hocası Zeliha Bostancı; “Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu, burada bu sosyal tesisi bizim hizmetimize sundu. Kursumuzun her türlü ihtiyaçlarını karşıladı. Bize dikiş makinesi ve kumaşlar gönderdi. Bizde kursiyerlerimizle beraber bunları en iyi şekilde değerlendirdik” dedi. Aile merkezinde kurs görmekte olan Songül Ertürk isimli kursiyer ise Şehitkamil Belediyesi’ne teşekkürlerini belirterek “ Başkanımız sağ olsun, kendisine çok teşekkür ediyoruz. Bize bu imkanları sunduğu için. Bu kurs sayesinde aile bütçelerimize katkı sağladık ve kendi eş dost, çocuklarımızın bayramlıklarını diktik” şeklinde konuştu.