ŞEHİTKAMİLLİ DEV ADAMLAR OKUL SPORLARINDA BÖLGE ŞAMPİYONU OLDU

EN ÖNEMLİ AMACIMIZ GAZİANTEP’İ BAŞARIYLA TEMSİL ETMEK

Geçmiş sezonlarda Şehitkamil Belediyespor Kulübü ve Özel Erdem Okulları iş birliği ile başarıdan başarıya koşan dev adamlar,  2014 -2015 Sezonunda katıldıkları il ve bölge şampiyonalarında kupa ve madalyaları toplamaya devam ediyorlar. Türkiye Basketbol Federasyonu Gaziantep Genç Erkekler Basketbol Liginde play off oynamayı garantileyen ve final hedefiyle ligdeki mücadelesine devam eden yeşil – siyahlı kulübün dev adamları, okul sporları liglerinde de başarılı sonuçlar elde etmeye devam ediyor.  Son olarak Elazığ’da yapılan grup şampiyonasında da zorlu rakiplerini geride bırakarak şampiyonluğunu ilan eden başarılı basketbolcuların tecrübeli hocası Bülent Erdoğan, “2011 yılından bu yana Şehitkamil Belediyespor Kulübü ve pilot okulumuz olan Özel Erdem Okulları iş birliği ile potada önemli başarılar elde ettik. Ekiplerimiz il ve bölge şampiyonluklarının yanı sıra Anadolu ve Türkiye Şampiyonlarında da başarılı sonuçlar elde ettiler.  2014 -2015 sezonunda da ligde başarılı bir gidişatımız var. Okul sporları şampiyonlarında da ilimizde derece elde ederek, Gaziantep’i grup şampiyonasında başarıyla temsil ettik, bundan sonraki süreçte de gerek küpler arası liglerde gerekse okul sporları Türkiye yarı finallerinden Gaziantep’i başarıyla temsil etmek en büyük hedefimiz. Sporcularımızın değerli velilerimizin ve en önemlisi bizlere her platformda büyük destek veren Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu’nun büyük destekleriyle bu hedefe ulaşacağımıza inancım tam” dedi.

ŞEHİTKAMİL’DE POTADA MİNİKLERDEN BÜYÜKLERE KADAR HERKESE YER VAR

Basketbol branşının il genelindeki tüm okullarda öğretilmesi,  daha geniş kitlelere tanıtılması adına bu alandaki çalışmalarına her geçen gün hız veren Şehitkamil Belediyespor Kulübü, Şehitkamil Belediyesi ile iş birliği içerisinde açtığı yaz ve kış basketbol spor okulları, düzenlediği turnuva ve organizasyonlar ve liglerde hem kız hem de erkek kategorilerinde, miniklerden büyüklere kadar oluşan yapılanmasıyla basketbolla ilgilenmek isteyen herkesi kucaklıyor. Şehitkamil Belediyespor Kulüp Başkanı Memik Terlemez, “Kulübümüz bünyesinde salon sporları içerisinde basketbola ayrı bir önem veriyoruz. Şu anda erkekler ve kızlarda birbirinden farklı kategori ve statülerde 12 farklı takımla mücadelemiz devam ediyor. Yine spor okullarımızda yüzlerce öğrencimiz basketbol eğitimi alırken, Şehitkamil Belediyemizle birlikte düzenlenen organizasyonlarda ise her yıl binlerce sporcu öğrencimiz parke üzerine çıkma heyecanı yaşıyor. Ümit ediyorum ki kulübümüzün basketbol branşındaki başarılı ilerleyişi ilerleyen yıllarda da devam edecek. Ben bu başarıların elde edilmesinde emeği geçen herkesi gönülden kutluyorum” diye konuştu.