ŞEHİTKAMİLLİ KRAMPONLAR GRUP ŞAMPİYONU

2016-2017 sezonunda alt yapıda sergilediği performansla başarıdan başarıya koşan Şehitkamil Belediye Spor Kulübü,  bir büyük başarıya daha imza attı.  U15 futbol liginde sezonu namağlup il şampiyonu olarak tamamlayan yeşil- siyahlı kramponlar yenilmezlik serisini Türkiye Şampiyonası 1. Kademe Müsabakalarına taşıdı. Mersin ilinde yapılan şampiyonada 3 maçta 9 puan toplayan Gaziantep temsilcisi ismini bir üst tura yazdırdı.

 

ADIM ADIM HEDEFLERİMİZE ULAŞIYORUZ

 

Yeşil sahada sezon başında belirledikleri hedeflere adım adım ulaştıklarını belirten Şehitkamil Belediye Spor Kulübü Futbol Alt Yapı Koordinatörü Taner Özaykut şampiyona sonrasında yaptığı değerlendirmede, Şunları Söyledi:

 

" U15 kategorisinde 2016- 2017 sezonuna iyi bir başlangıç yaptık ve yerel ligi 7 maçta 21 puan toplayarak namağlup tamamladık.  Türkiye Futbol Federasyonu tarafından Mersin ilinde organize edilen Türkiye Şampiyonası 1.Kademe Müsabakalarında ise 3 güçlü ekiple karşılaştık. Osmaniye İdman Yurdu Spor Kulübünü 1-0, Karaman 1905 Aslan Spor Kulübünü  4-1’lik ve Konya Türk Telekom Spor Kulübünü 4-0’lık skorlarla mağlup etmeyi başardık. Bu sonuçla yenilmezlik unvanımızı TFF Türkiye Şampiyonası 2. Etap Müsabakalarına taşıdık.  Şehitkamil Belediyemiz ve spor kulübümüzün büyük destek ve ilgileriyle sezon başında belirlediğimiz hedeflere bir bir ulaşmanın mutluluğu içerisindeyiz.  Teknik ekipten, genç kramponlarımıza, sağlık ekibimizden, malzemecimize kadar emeği geçen ve burada adını zikredemediğim herkesi kutluyorum. Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu, başta olmak üzere spor kulübü başkanımız Sayın Memik Terlemez’e, Şehitkamil Belediye Spor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Sayın Veysel Akbağ’a değerli idareci ve yöneticilerimize tüm ekibimiz adına teşekkürlerimi sunuyorum.  Ümit ediyorum ki Gazi şehrimizi bir üst turda da en iyi şekilde temsil ederiz.

 

TÜRKİYE’DE İLK 20 TAKIM ARASINDAYIZ

 

U15 futbol takımının  elde ettiği başarıyı değerlendiren Şehitkamil Belediye Spor Kulübü  Yönetim Kurulu Üyesi ve Futbol  Şube Sorumlusu Veysel Akbağ,  Türkiye’de ilk 20 takım arasına girebilmenin haklı gurunu yaşadıklarını belirti. Alt yapıya büyük önem verdiklerini sözlerine ekleyen Akbağ, açıklamasında, “ U 15 Kategorisinde, 2016 – 2017 Sezonunda il şampiyonluğunun ardından Türkiye Şampiyonası 1. Kademe müsabakalarını da zirvede tamamlayarak Türkiye’de ilk 20 takım arasında kalabilmenin haklı gururunu yaşıyoruz.  Teknik heyette yer alan ve yeşil sahada ter döken tüm antrenör ve futbolcu arkadaşlarımızı yönetim kurulumuz adına gönülden tebrik ediyorum.  Futbol branşında alt yapıya verdiğimiz önem meyvelerini veriyor.  Ümit ediyorum ki sezonu il şampiyonu olarak tamamladığımız diğer kategorilerde de  üst turlarda başarılı sonuçlar elde eder ve Gaziantep’i başarıyla temsil ederiz.  Bölgesel ve ulusal platformlarda elde edilen tüm sportif başarılar şehrimizin spor kültürüne büyük değer katıyor.  Ben bu vesile ile spora ve sporcuya yatırım yapan, destek veren herkese şükranlarımı sunuyorum”  şeklinde konuştu.