ŞEHİTKAMİLLİ KRAMPONLARDA HAZIRLIKLAR TAM GAZ SÜRÜYOR

HAZIRLIKLAR YÜKSEK TEMPO SÜRÜYOR

Türkiye Futbol Federasyonu Bölgesel Amatör Ligi (BAL) ekiplerinden Şehitkamil Belediye Spor Kulübü, ligin 7. haftasını bay geçti. Ligin 8. haftasında deplasmanda İnönü Üniversitesi Spor Kulübü ile karşılaşacak olan Şehitkamil Belediye Spor Kulübü, yüksek tempoda hazırlıklarını sürdürüyor. Şehitkamil Belediye Spor Kulübü Asbaşkanı Veysel Akbağ, tesisleri ziyaret etti ve çalışmaları izledi. Asbaşkan Veysel Akbağ’ın ziyareti, teknik heyet ve futbolcuları mutlu etti.

 

TEKNİK HEYET VE FUTBOLCULARIMIZA BAŞARI DİLİYORUM

Teknik ekibe ve futbolculara moral amaçlı ziyaret gerçekleştirdiğini ifade eden Şehitkamil Belediye Spor Kulübü Asbaşkanı Akbağ, “Teknik ekibimize ve futbolcularımıza sonuna kadar güveniyoruz. Her zaman ve her koşulda teknik ekibimizin ve futbolcularımızın destekçisiyiz. Futbolcu arkadaşlarımdan fair play ruhu ön planda olmak üzere seyir zevki yüksek mücadele etmelerini istedim. İnşallah bu hafta deplasmanda karşılaşacağımız İnönü Üniversitesi Spor Kulübü’nü kendi evinde mağlup ederek 3 puanla şehrimize döneriz. Şimdiden teknik heyet ve futbolcularımıza başarı diliyorum” dedi.

 

BAŞARI SÖZÜ VERDİ

Ziyarete ilişkin değerlendirmede bulunan Şehitkamil Belediye Spor Kulübü Teknik Direktörü Ahmet Atalay, teknik ekip ve futbolcular ile uyum içerisinde çalıştıklarını, Asbaşkan Veysel Akbağ’ın moral ziyaretinden çok memnun kaldıklarını ifade etti. Yönetimin kendilerine olan güven ve desteklerinin memnuniyet verici olduğunu dile getiren Ahmet Atalay, başarılı olmak için daha çok çalışacaklarının sözünü verdi.

 

Antrenman sonrası Asbaşkan Veysel Akbağ tarafından teknik heyet ve futbolculara tatlı ikram edildi.