ŞEHİTKAMİLLİ KULAÇLAR BAŞARI ÖYKÜSÜ YAZDI

YEŞİL-SİYAHLI KULÜP DÖRT BÜYÜK ARASINA ADINI YAZDIRDI

Türkiye Yüzme Federasyonu Başkanlığınca 17-21 Ocak 2017 tarihleri arasında İstanbul’da düzenlen Yıldızlar Kategorisi Türkiye Şampiyonası ve Milli Takım Hazırlık Kampı vize yarışlarında baraj derecelerini geçen 6 bayan, 7 erkek sporcu ve 2 antrenör ile katılan yeşil-siyahlı kulüp, şampiyona sonrasında elde ettiği başarılarla adını Türkiye sıralamasında dört büyük kulüp arasında yazdırdı. 6 gün boyunca kulvarlarda kıyasıya yarışan Şehitkamilli yüzücüler, ferdi ve takım yarışlarında Galatasaray Spor Kulübü, Fenerbahçe Spor Kulübü, ENKA Spor Kulübü gibi Türkiye’nin yüzme sporunda marka olmuş güçlü spor kulüplerinin yanında ödül kürsüsünde yeşil-siyahlı bayrağı açmanın ve Gaziantep’i başarıyla temsil etmenin haklı gururunu ve mutluluğunu yaşadı.

ŞEHİTKAMİLLİ YÜZÜCÜ MİLLİ HEYECAN YAŞAYACAK

Yıldızlar Türkiye Şampiyonası’nda mücadele ettikleri kategorilerin tamamında final yarışlarının coşkusunu yaşayan yeşil-siyahlı altın kulaçlardan Kaan Kara ve Gülşen Mercan, gümüş ve bronz madalyalar kazanarak şampiyonayı takip eden taraflı tarafsız herkesin takdiri kazandı. Türkiye Yüzme Federasyonu Başkanlığınca organize edilen Yıldızlar Kategorisi Türkiye Şampiyonası ve Milli Takım Hazırlık Kampı Yarışları ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Şehitkamil Belediye Spor Kulübü Su Sporları Koordinatörü Cengiz Bingül, uzun emeklerin, sabrın ve kendilerine verilen büyük desteklerin sonucunda bu başarıları elde ettiklerini söyledi. Bingül, “Türkiye Şampiyonası gibi önemli bir sahneden başarıyla ayrılmak, final yarışlarında mücadele etmek, ödül kürsüsünde madalya heyecanı yaşamak kulübümüz ve Gazi şehrimiz adına gurur ve mutluluk verici. Tüm bu başarılar uzun emeklerin, sabrın ve bizlere Şehitkamil Belediye Başkanlığımızın verdiği büyük emeklerin sonucu. Sporcumuz Gülşen Mercan, Türkiye Yüzme Federasyonu Başkanlığınca kendi kategorisinde Milli Takım kampına davet edildi. Ulusal platformda marka kulüplerle yarışarak elde edilen bu başarılı sonuçlar şehrimiz ve kulübümüz adına gurur ve mutluluk verici. Ben tüm sporcularımızı kutluyorum. Bu vesile ile tüm takımımız adına bizlerden bir an olsun bile desteklerini esirgemeyen Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu ve kıymetli yöneticilerimize teşekkür ediyorum”  ifadelerini kullandı.