ŞEHİTKAMİLLİ KULAÇLAR FARKINI GÖSTERDİ

YEŞİL – SİYAHLI KULÜBÜN YÜZÜCÜLERİ SEÇMELERDEN BAŞARIYLA AYRILDI

Türkiye Yüzme Federasyonun, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çevresinde 23 Nisan’da Marmaris’te düzenleyeceği Uluslar Arası Yüzme Yarışı seçmelerine 25 sporcu ile katılan Şehitkamil Belediyespor Kulübü Yüzme Takımı, elde ettiği derecelerle göz doldurdu. Federasyon heyeti tarafından Türkiye genelinde yapılacak seçmeler sonucunda Uluslar Arası Şampiyonaya davet edilecek 20 Sporcu, arasına girmeyi hedefleyen yeşil – siyahlı yüzücüler elde ettikleri derecelerle şampiyonaya giden kapıyı araladı.

HAVUZDA BAŞARILAR SÜRECEK

Geçtiğimiz hafta içerisinde Kamil Ocak Kapalı Yüzme Havuzunda gerçekleştirilen 23 Nisan Uluslar Arası Yüzme Yarışları ön seçmelerinde büyük bir başarı gösteren Şehitkamil Belediyespor Kulübü Yüzme Takımı Baş Antrenörü Cengiz Bingül, seçmeler sonrasında yaptığı değerlendirmede “ Şehitkamil Belediyespor Kulübü altında yüzme branşında ki ilk yılımız olmasına rağmen sporcularımızın antrenmanlarda ve yapılan seçmelerde göstermiş olduğu performans bizleri mutlu ettiler.  Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu’nun Gaziantep ve Türk Sporuna kazandırdığı önemli sportif tesislerden biri olan Şehitkamil Belediyesi Alleben Kapalı Yüzme Havuzunda sporcularımızla birlikte haftanın her günü hummalı bir şekilde çalışma yapıyoruz. Yapılan seçmelerde sporcularımız Can Demir, Bedri Yapar ve Bayanlar kategorisinde İrem Gökkoruk,  Türkiye kategorilerinde ilk 20’yi zorlayacak derecelere imza attılar. Umut ediyorum ki sporcularımız elde ettikleri sonuçlarla 23 Nisan Uluslar Yüzme Yarışmalarına davet edilirler” şeklinde konuştu.

Milli Çalıştırıcı Bingül, Şehitkamil çatısı altında Yüzme, Su Topu ve Su Altı Sporları branşlarında başarının süre geleceğini belirterek kendilerine destek veren herkese teşekkür etmek istediklerini belirtti.