ŞEHİTKAMİLLİ MİNİK KULAÇLARDAN BÜYÜK BAŞARILAR

YEŞİL – SİYAHLI 160 YÜZÜCÜ KULVARLARDAKİ YERİNİ ALDI

2015-2016 Eğitim – öğretim yılı Okul Sporları Faaliyetleri kapsamında, Şehitkamil Belediyesi Alleben Yüzme Havuzlarının ev sahipliğinde, Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce organize edilen Minikler Yüzme Şampiyonasına, 7-10 yaş gurubundaki minik yüzücüler büyük ilgi gösterdi. Birbirinden heyecanlı yarışlarda kulaçlar ardı ardına atılırken tribünleri dolduran yüzlerce sporcu velisi, altın kulaçlara kuvvetli alkışlarıyla büyük moral verdi.  240 sporcunun katıldığı şampiyonada, Alleben Yüzme Havuzlarında eğitim gören 160 Şehitkamilli sporcu kulvarlardaki yerini aldı.

 

MİNİK SPORCULARIMIZ BÜYÜK BAŞARILAR ELDE ETTİ

Okul Sporları Minikler Yüzme Şampiyonasını yakından takip eden Şehitkamil Belediye Spor Kulübü Yüzme Takımları Baş Antrenörü Volkan Özbilen,  minik sporcularının performanslarından oldukça memnun olduklarını, minik yüzücülerin tüm yarışlar esnasında büyük başarılar elde ettiğini belirtti. Şampiyonayla ilgili değerlendirmede bulunan tecrübeli Antrenör Özbilen, “2015-2016 Eğitim – öğretim yılı Okul Sporları Faaliyetleri kapsamında, Şehitkamil Belediyesi Alleben Yüzme Havuzlarında Minikler Kategorisi Yüzme Şampiyonasına ev sahipliği yapmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Bir başka mutluluğumuz ise yarışlara katılan 240 sporcunun 160’nın yeşil- siyahlı mayoyu giyiyor olmasıdır. Şampiyonaya Alleben 1 Yüzme Havuzumuzdan 110 ve Alleben 2 Yüzme Havuzumuzdan 50 sporcu katıldı. Sporcularımızın  performansları tüm teknik ekibimizde büyük bir mutluluk ve heyecan yaşattı. Alleben Yüzme Havuzlarının farkıyla son 3 yılda elde edilen bölgesel ve ulusal başarıları daha da ileriye taşımak adına çalışmalarımızı büyük bir dinamizmle sürdüreceğiz. Ben bu gün yarışlarda dereceye giren tüm sporcularımızı gönülden kutluyor, bizleri yalnız bırakmayan değerli sporcu velilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

 

ALTIN KULAÇLAR ŞEHİTKAMİL’DE ÇOK MUTLU

Kategorilerindeki sporcuların ödül töreninde büyük mutluluk yaşadığı şampiyonada,  minik takım sporcuları adına konuşan 100 Metre Karışık Kategorisi İl Birincisi Toprak Can Şahin, Şehitkamil Alleben Yüzme Havuzlarında çok mutlu olduklarını, bundan sonraki süreçte de takım arkadaşlarıyla birlikte büyük başarılar elde etmek istediklerini belirtti. Minik şampiyonlar ödül töreni sonrasında elde ettikleri başarıları kendilerini yalnız bırakmayan velileriyle paylaştı.