ŞEHİTKAMİLLİ PERİLER BÖLGE ŞAMPİYONASINDAN BAŞARIYLA AYRILDI

YEŞİL – SİYAHLI PERİLER BAŞARIYA DOYMUYOR

Türkiye Basketbol Federasyonu Küçük Kızlar Bölge Şampiyonasında Aksaray, Hatay, Kahramanmaraş, Karaman, Kayseri, Kilis, Konya, Nevşehir, Niğde, Osmaniye ve KKTC’NİN yer aldığı merkez güney grubunda Hatay temsilcisinin ardından bir puan farkla bölge ikinciliği elde eden Şehitkamil Belediyespor Kulübü Küçük Kızlar Takımı, başarılarına bir yenisini daha eklemenin mutluluğunu yaşıyor. Osmaniye ilinde düzenlenen şampiyonada Osmaniye, Hatay, Mersin, Kayseri temsilcileri ile aynı grupta yer alan yeşil –siyahlılar parke üzerinde sergiledikleri performansla izleyenlerden büyük alkış topladılar.  Şehitkamil Belediyespor Kulübü Küçük Kızlar Basketbol Takımını Antrenörü Hasan Orhan, şampiyona sonunda yaptığı değerlendirmede, “Türkiye Basketbol Federasyonu Küçük Kızlar Merkez Güney Grubu Şampiyonasına namağlup il şampiyonu olarak katılmaya hak kazanmıştık. Bu turnuvadan bir mağlubiyetle Hatay temsilcisinin ardından ikinci olarak ayrıldık.  Grupta bizim dışımızda 12 ilin temsilcileri yer alıyordu, biz turnuvada 5 takımlı grupta yarıştık ve parke üzerinde olduğumuz her karşılaşmada Gaziantep’i temsil etmeye yakışır bir biçimde performans gösterdik. Ben sporcularımızı, teknik ekipte yer alan arkadaşlarımı kutluyorum. Organizasyon süresi boyunca bizlerden desteklerini esirgemeyen idarecilerimize takımım adına teşekkürü bir borç biliyorum. Ümit ediyorum ki önümüzdeki dönemlerde de bu başarılar süre gelir” İfadelerini kullandı.

YENİ ŞAMPİYONLUKLAR İÇİN PARKE ÜZERİNDE OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Şehitkamil Belediyespor Kulübü Kız Basketbol Takımları Alt Yapı Sorumlusu Ecem Abuşoğlu 2014 -2015 Sezonunda  kızlar kategorilerinde katıldıkları son turnuvanın ardından yaptığı açıklamada “ Kızlarımız bu sezon parke üzerinde liglere katıldıkları tüm kategorilerde önemli başarıların altına imza attılar. Bölge Şampiyonlarında ilimizi başarıyla temsil ettiler. Ben bizlere tanınan her türlü imkan, destekler, saha içi ve saha dışında sergilenen üst düzey performanstan dolayı, başta Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu Olmak Üzere sporcularımıza, değerli velilerimize, idarecilerimize teşekkür ediyorum. Şehitkamil Belediye Spor Kulübü çatısı altında kısa bir dinlenme süresinin ardından çalışmalarımız yeni başarılar için devam edecek” İfadelerini kullandı.