ŞEHİTKAMİLLİ PERİLER POTADA BÖLGE ŞAMPİYONASINDA

ŞAMPİYONLAR ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ’NİN EV SAHİPLİĞİNDE GAZİANTEP’TE BULUŞTU

2014-2015 Sezonunda kendi illerinde şampiyonluğunu ilan eden 8 ilin kulüp takımları Şehitkamil Belediyesinin ev sahipliğinde Gaziantep’te buluştu. Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Türkiye Basketbol Federasyonu Gaziantep il temsilciliği ile bu güne kadar yapmış olduğu birbirinden renkli ve farklı organizasyonlara ve şampiyonlara başarıyla imza atan Şehitkamil Belediyesi, 2015 Yılı Merkez Güney Yıldız Kızlar Basketbol Şampiyonasında Kayseri, Nevşehir, Niğde, Hatay, Konya, Mersin ve Osmaniye illerini ağırlayacak. Şampiyonadan birincilikle ayrılan ekibin merkez güney bölgesini Anadolu Şampiyonasında temsil edeceği organizasyonla ilgili değerlendirmelerde bulunan Türkiye Basketbol Federasyonu Gaziantep İl Temsilcisi Güven Alkoçak, “Gaziantep’te basketbol branşında bu güne kadar birçok başarılı organizasyona imza attık ve bu organizasyonların çok büyük bir bölümünde Şehitkamil Belediyemiz hep yanımızda ve destekçimiz oldu. Bu günde Şehitkamil Belediyemizin ev sahipliğinde Türkiye Basketbol Federasyonu Merkez Güney Yıldız Kızlar Şampiyonasını gerçekleştiriyoruz. Temennimiz bu organizasyonun sonunda şehrimizde misafir ettiğimiz tüm takımların mutlu bir şekilde, sağlık ve huzurla illerine dönmeleri. Ben şahsım ve temsil ettiğim Türkiye Basketbol Federasyonu adına organizasyonun düzenlenmesinde emeği geçen, katkı yapan başta Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu ve kıymetli ekibi olmak üzere, Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Sayın Ömer Faruk Şiran’a ve ekibine teşekkür ediyor, şampiyonaya katılan tüm takımlara başarılar diliyorum” dedi.

PERİLERDEN FAİR PLAY SÖZÜ

Şehitkamilli Şampiyon Periler, Merkez Güney Basketbol Şampiyonası öncesinde Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı Hayri Özkeçeci’yi ziyaret ederek, kendilerine verilen büyük destekten dolayı Şehitkamil Belediyesine teşekkürlerini illettiler. Ziyaret esnasında söz alan Şehitkamil Belediyespor Kulübü Yıldız Bayanlar Takım Kaptanı Duygu Doğan, “Bu günde kadar yeşil- siyahlı formamızla başarılı dereceler elde ettik. Ümit ediyorum ki bu başarıyı bölge şampiyonasında da tekrarlarız. İlk hedefimiz ev sahipliği ruhuna yakışır bir biçimde fair play ruhu ile turnuvayı tamamlamak. Ben tüm ekibimiz adına bizlere bu güne kadar büyük destekler veren Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu’na ve değerli yöneticilerimize teşekkürlerimi sunmak istiyorum”  diye konuştu.