ŞEHİTKAMİLLİ PERİLERİN HEDEFİ BÖLGE ŞAMPİYONLUĞU

ŞAMPİYONAYA 13 İLDEN 200’Ü AŞKIN SPORCU KATILACAK

Türkiye Basketbol Federasyonu Gaziantep İl Temsilciliği ve Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün organize ettiği 2015-2016 Sezonu Basketbol Alt Yapı Liglerinde Genç Kızlar kategorisinde il şampiyonu olan Şehitkamil Belediye Spor Kulübü Genç Kızlar Basketbol Takımı, 15-19 Mart 2016 tarihinde Gaziantep'te düzenlenecek TBF Merkez Güney 4. Grup Bölge Şampiyonası’nda mücadele edecek. Aksaray, Hatay, Kahramanmaraş, Konya, Karaman, Kayseri, Mersin, Nevşehir, Niğde, Kilis, Osmaniye, KKTC ve Gaziantep temsilcilerinin katılacağı şampiyonayı zirvede tamamlayan ekip, Türkiye Basketbol Federasyonu’nun en prestijli altyapı organizasyonlarından biri olan Anadolu Şampiyonası’na katılma hakkı elde edecek.

 

ŞEHİTKAMİLLİ SPORCULAR BAŞARI İÇİN TER DÖKECEK

Basketbol altyapısında farklı kategorilerde üst üste şampiyonluklar elde ederek parke üzerindeki başarısını gösteren Şehitkamil Belediye Spor Kulübü, Türkiye Basketbol Federasyonu’nun organize ettiği Bölge Şampiyonlarında başarı parolasıyla ter dökecek. Yeşil-siyahlı şampiyon perilerin takım kaptanı Fatma Kargın, uzun yıllardır üst üste şampiyonluklar elde eden bir kadro yapısına sahip olduklarını söyledi. Kargın, bu kadroyla il şampiyonasından başarılı bir sonuç ve performansla ayrıldıklarını, bundan sonraki hedeflerinin Bölge Şampiyonasından da şampiyon olarak ayrılmak olduğunu söyledi.

 

UZUN YILLARDIR BAŞARI ELDE EDEN BİR KADRO YAPISINA SAHİBİZ

Yeşil-siyahlı şampiyon kulübün kaptanı Fatma Kargın, bölge şampiyonası öncesinde yaptığı açıklamada,  “Ekibimiz çok uzun yıllardır yan yana oynayan bir oyuncu portföyüne sahip. Takım arkadaşlarımla birlikte uzun yıllardır süre gelen başarı geleneğimizi bu yıl da bozmayarak il şampiyonluğu elde ettik. Ancak bundan sonraki hedefimiz; Bölge Şampiyonasından da başarılı sonuçlarla ayrılmak. Ümit ediyorum ki ilimizde düzenlenecek olan şampiyonayı da zirvede tamamlarız ve başarımızı bizlerden desteklerini bir an olsun esirgemeyen Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu’na ve değerli yöneticilerimize armağan ederiz” ifadelerini  kullandı.