ŞEHİTKAMİLLİ SPORCULAR ANADOLU YILDIZLARI LİGİ HAZIRLIĞINDA

GAZİANTEP İL KARMASININ GÖZÜ TÜRKİYE FİNALLERİNDE

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Genel Müdürlüğü tarafından organize edilen Anadolu Yıldızları Liginin birinci etabından sergiledikleri başarılı performansla Gaziantep’i yarı finallere taşıyan Gaziantep Yüzme ve Kız Basketbol İl Karmasının gözü Türkiye finallerinde.  20- 21 Şubat 2015 Tarihlerinde Adıyaman ilinde düzenlenecek olan Yüzme Şampiyonasında ve 26 Şubat- 2 Mart 2015 tarihlerinde Diyarbakır ilinde düzenlenecek olan Basketbol Şampiyonasında yeşil – siyahlı kulübün şampiyon sporcuları başarılı sonuçlara imza atıp Gaziantep’i Türkiye Finallerine taşımak istiyorlar. Türkiye Yüzme Federasyonu Gaziantep İl Temsilcisi ve Şehitkamil Belediyespor Kulübü Su Sporları Baş Antrenörü Cengiz Bingül, Adıyaman’da düzenlenecek yarı final yarışları öncesinde yaptığı değerlendirmede, “ Gaziantep il Karmamız 40’a aşkın sporcu ile yarı finallere hazırlanıyor. Bu ekibin çok büyük bir bölümü Şehitkamil Belediyesi Alleben 1 ve Alleben 2 Yüzme Havuzlarımızda eğitim gören çocuklarımız. İl karmamızı oluşturan  2001 – 2002 doğumlu tüm sporcularımız gelecek için büyük ümit vaat ediyorlar. İlimizde yapılan birinci etap yarışmalarında olduğu gibi yarı final yarışmalarında da Gaziantep’i başarıyla temsil edeceğimize inancım tam.  Bizlere her anlamda büyük destekler veren Şehitkamil Belediye Başkanımı Sayın Rıdvan Fadıloğlu’na,  Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Sayın Ömer Faruk Şiran’a teşekkürlerimizi sunuyoruz”  dedi.

POTADA YEŞİL – SİYAHLI 8 PERİ İL KARMASINDA ŞAMİYONLUK KOVALAYACAK

26 Şubat- 2 Mart 2015 tarihlerinde Diyarbakır ilinde düzenlenecek olan Anadolu Yıldızları Ligi Basketbol Branşı Yarı Finallerinde yarışacak Gaziantep Kızlar İl Karmasında,  Şehitkamil Belediye Spor Kulübünü,  2014 – 2015 Sezonunda  Küçük Kızlar  Kategorisinde şampiyonluğa taşıyan ekipten 8 sporcu yer alacak.  Yeşil- Siyahlı Kulübün şampiyon perilerinden İl Karması takım kaptanı Feyza Güneş, Diyarbakır’da da şampiyon olarak, Türkiye finallerine katılmak istediklerini ve bu nedenle takım arkadaşlarıyla birlikte her geçen gün çalışma temposunu artırdıklarını belirtti. Güneş, “ 2014- 2015 Sezonunu kulüpler arası liglerde şampiyon olarak tamamladık, önümüzde bölge şampiyonası ve Anadolu Yıldızlar Liginde Gaziantep İl Karması olarak katılacağımız bir şampiyona var her iki şampiyonadan da başarıyla ayrılmak adına çalışmalarımıza her geçen gün hız veriyoruz ümit ediyorum ki şampiyonluk kupalarını kaldırmaya devam ederiz”  diye konuştu.