ŞEHİTKAMİLLİ SPORCULAR SERTİFİKA HEYECANI YAŞADI

AİLELER DE ÇOCUKLARININ YANINDAYDI

Çocuk ve genç yaştaki öğrencilere spor alışkanlıkları kazandırmak,  sosyal paylaşımlarını artırmak ve geleceğin şampiyon sporcularını yetiştirmek amacıyla Şehitkamil Belediyesi ve Şehitkamil Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle organize edilen yaz spor okullarından bu yıl 6 bine yakın öğrenci yararlandı. Yaz spor okullarına katılan öğrenciler, heyecanla bekledikleri sertifikalarını Şehitkamil Belediyesi Atatürk Kültür ve Spor Merkezi’nde yapılan törenle aldı. Sertifika almanın mutluluğunu yaşayan başarılı  öğrencilerin heyecanına spor okulları süresince onları hiç yalnız bırakmayan  aileleri de ortak oldu.

 

SPORTİF FAALİYETLERİMİZ TÜM HIZIYLA DEVAM EDECEK

Sertifika törende konuşan Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı M. Hayri Özkeçeci,  Şehitkamil Belediyesi Yaz Spor Okulları’na gösterilen ilgiden son derece memnun olduklarını belirtti. Başkan Yardımcısı Özkeçeci, “Bugün itibariyle geleneksel hale getirdiğimiz yaz okullarımızı sertifika töreni ile kapatıyoruz. Ben yaz tatilini sporla değerlendiren tüm öğrencilerimizi tebrik ediyor ve gerek spor hayatlarında gerekse akademik çalışmalarında başarılarının devamını diliyorum. Şehitkamil Belediyesi olarak sportif çalışmalarımız yıl boyu devam ediyor. Okulların açılmasıyla birlikte kış spor okulu faaliyetlerimiz start alacak. Ben burada olan olmayan tüm çocuklarımızı, gençlerimizi ve yetişkinleri spor merkezlerimize ve spor okullarımıza davet ediyorum”  şeklinde konuştu.

 

GELECEĞİN ŞAMPİYONLARINDAN ŞEHİTKAMİL’E BÜYÜK TEŞEKKÜR

Şehitkamil Belediyesi 2016 yılı yaz spor okulları sertifika töreninde sporcu arkadaşları adına teşekkür konuşmaları yapan basketbol ve badminton branşı öğrencileri Reyhan Kabacan ve Fadime Kocahöyük, yaz tatili dönemi boyunca spor okullarında kendilerine gösterilen ilgi ve başarılı geçen eğitim faaliyetlerinden dolayı Şehitkamil Belediyesine teşekkürlerini sundu. Eğitim faaliyetlerini başarıyla tamamlayan öğrencilerden Kabacan, “Başta Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu olmak üzere spor okullarının organize edilmesine emeği geçen tüm idarecilerimize ve hocalarımıza şahsım, arkadaşlarım ve sporcu velilerimiz adına teşekkürü bir borç biliyorum.  Yaz spor okulları süreci boyunca branşa özgü çalışmaların yanı sıra birçok kültürel ve sosyal etkinliğe katıldık. Eğitmenlerimizden sosyal hayatta da rahatlıkla faydalanabileceğimiz bilgiler edindik. Bundan sonraki sürçte de kazandığımız bu spor alışkanlıklarını sürdürmeyi arzu ediyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Tören esnasında minik cimnastikçilerin ve halk oyuncuların sezon sonu gösterileri ile potanın dev adamlarının ve perilerinin şov maçı tribünleri dolduran yüzlerce sporcu velisinden büyük alkış aldı.