ŞEHİTKAMİLLİ SPORCULAR YAZ KAMPLARINDA BULUŞACAK

DOĞAYLA İÇ İÇE SPOR YAPACAKLAR

2016 yılı içerisinde 4 bini aşkın öğrenciye hizmet veren Şehitkamil Belediyesi Gençlik Kampı’nın kapıları bu kez 7 farklı branşta faaliyet gösterecek Şehitkamil Belediyesi Yaz Spor Okulu öğrencileri için açılacak. Pentatlon parkuru, paintball, tırmanma duvarı, zipline, yüksek ip ve engel parkurlarının yer aldığı gençlik kampında küçük ve genç yaştaki sporcular, takım çalışmasını artıracak oyunlar oynayacak ve keyif dolu temel kampçılık etkinliklerine katılacak. Branşa özgü çalışmaların yapılacağı Şehitkamil Belediyesi Yaz Spor Okullarında, yaz kampı etkinliklerine katılacak sporcu öğrenciler, doğa ile iç içe bir ortamda heyecan dolu etkinliklerde eğlenerek öğrenmenin farkını yaşayacak.

KATILIMCI GRUPLAR KEYİFLE ZAMAN GEÇİRECEK

Basketbol, badminton, futbol, halkoyunları, temel cimnastik, satranç ve yüzme branşlarında eğitimlerin verileceği Şehitkamil Belediyesi Yaz Spor Okulları’nda sporcu öğrencileri yoğun ama bir o kadarda keyifli günler bekliyor. Spor okulları süreci boyunca gerçekleştirilecek yaz kamplarıyla ilgili bilgiler veren Şehitkamil Belediyesi Gençlik Kampı Eğitmeni Cuma İçigen, “11 Temmuz 2016 tarihinde 7 farklı branşta start alacak olan Şehitkamil Belediyesi Yaz Spor Okullarında öğrencilerimiz bir yandan branşa özgü eğitimler görecek bir yandan da düzenleyeceğimiz yaz sporcu kampı etkinliklerinde keyifle zaman geçirecek. Kamp alanımız geçmiş dönemlerde olduğu gibi yeni eğitim-öğretim yılı başlayana kadar özellikle dezavantajlı bölgelerde ikamet eden öğrencilerimize de hizmet verecek. Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu’nun büyük destekleriyle çocuk ve genç yaştaki öğrencilerimize her geçen daha nitelikli hizmet veren Gençlik Kampımıza ve 2016 Yaz Spor Okullarımıza tüm öğrencilerimizi davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.