ŞEHİTKAMİLLİ SPORCULARA MORAL ZİYARETİ

ŞEHİTKAMİL BELEDİYESPOR 2014-2015 SEZONU HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR

2014-2015 sezonun hazırlıklarını sürdüren Şehitkamil Belediyesporlu futbolcular, Teknik Direktör Ahmet Atalay yönetiminde, antrenmanlarını gerçekleştiriyor. Yeni sezon hazırlıklarını aralıksız sürdüren yeşil-siyahlı ekip, sezona iyi bir başlangıç yapmak istiyor.  Gün içerisinde belirli aralıklarla antrenmanlarını sürdüren yeşil-siyahlı ekip,  2014-2015 sezonuna en iyi şekilde hazırlanıyor.  Bir dönem Gaziantepspor’da futbol oynayan Gaziantepli ünlü türkücü ve eski futbolcu Mustafa Uğur, Şehitkamil Belediyespor yönetimi eşliğinde Şehitkamil ilçe Stadyumuna gelerek, yeşil-siyahlı futbolculara moral ziyareti gerçekleştirdi. Sporcularla sohbet eden Mustafa Uğur, futbol hayatındaki önemli anılarını paylaştı. Ziyaret sonrası açıklamada bulunan ünlü türkücü ve eski futbolcu Mustafa Uğur, “Bugün Şehitkamil Belediyespor yönetim kurulu üyelerimizle birlikte sporcularımıza bir moral ziyareti gerçekleştirdik. Buraya uğurumuzla birlikte geldik. İnşallah Mustafa’a Uğur’un uğuru bu takımın başından hiçbir zaman eksik olmasın. Burada sporcu arkadaşlarımıza eski futbol hayatımızdaki tecrübelerimizi paylaştık. İnşallah bu sezon sonunda şampiyonluk kutlamalarını yaparız. Buradan tüm futbolcularımıza yeni sezonda başarılar diliyorum. Hayırlısıyla şampiyonlukla sezonu bitirmelerini temenni ediyorum” dedi.

Şehitkamil Belediyespor Asbaşkanı Veysel Akbağ ise, “Gaziantep’in yetiştirmiş olduğu değerli sanatçılarından biri olan Mustafa Uğur kardeşimizi, futbolcu arkadaşlarımıza, futbol hayatındaki tecrübelerini, unutamadığı anılarını aktarması için davet ettik. Kendisi de bizleri kırmayarak, Bu davetimize icabet etti. Bunun için kendisine teşekkür ediyoruz. Bundan sonrada her zaman bizlere yardımcı olacak ve tecrübelerinden faydalanacağız. Kendisine her zaman kapımız açıktır. Ben sporcularımıza moral verdikleri için ve bizleri kırmayarak geldiği için bir kez daha teşekkür ediyorum” diye konuştu.