ŞEHİTKAMİLLİ SPORCULARDAN 1 KAN 3 CAN KAN BAĞIŞINA DESTEK

YEŞİL-SİYAHLI YÖNETİCİLER, TEKNİK HEYET VE FUTBOLCULAR, TEK TEK KAN BAĞIŞINDA BULUNDULAR

Yeşil-siyahlı yöneticiler, teknik heyet ve futbolcular, AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanlığı’nın ve Türk Kızılay’ı Gaziantep Şubesi tarafından “1 Kan 3 Can” kampanyası çerçevesinde gerçekleştirilen kan bağışı organizasyonuna katılarak, vatandaşlara örnek oldular. Türk Kızılay’ı Gaziantep Şubesi tarafından AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanlığı binası önünde kurulan standı ziyaret eden yeşil-siyahlı yöneticiler, teknik heyet ve futbolcular, tek tek kan bağışında bulundular. Şehitkamil Belediyespor Teknik Direktörü Ahmet Atalay, “Şehitkamil Belediyespor olarak AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanlığımız ve Türk Kızılay’ı tarafından düzenlenen ‘1 Kan 3 Can’ kampanyasına bizlerde destek vermek için futbolcu kardeşlerimizle birlikte kan bağışında bulunuyoruz. Kan bağışında bulunan futbolcu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bütün vatandaşlarımızı da bu duyarlı kampanyaya destek vermelerini bekliyoruz” dedi.

Kan bağışında bulunan yeşil-siyahlı takım kaptanı Yasin Okatan ise, “Bütün takım arkadaşlarımızla birlikte Kızılay’a kan bağışında bulunmak için geldik. Sağ olsun ben ve takım arkadaşlarımın hepsi kan bağışında bulunduk. Kan bağışında bulunmak çok güzel bir şey hastalarımıza yardımcı olmak güzel bir duygu. Bütün vatandaşlarımızın da bu konuya duyarlı olmalarını istiyoruz. Organizasyonu düzenleyen AK Parti Şehitkamil ilçe Başkanlığı’na ve Türk Kızılay’ına teşekkür ediyoruz” diye konuştu.