ŞEHİTKAMİLLİ TEKVANDOCULAR SEZONA HAZIR

TEKVANDO ÇOCUKLARIN SAĞLIKLI GELİŞMESİNE KATKI SAĞLIYOR

Şehitkamil Belediyesi Atatürk Spor ve Kültür Merkezinde, her yaş gurubuna hitap eden eğitim anlayışıyla faaliyetlerinde devam eden taekwando spor okulunda,  derslere katılan öğrenciler taekwando branşının inceliklerini, konusunda uzman antrenörlerden öğreniyor. Şehitkamil Belediyespor Kulübü Taekwando Antrenörü Mehmet Beyaz, kurs faaliyetleriyle ilgili yaptığı açıklamada “Taekwando branşı güven, liderlik, barış, yardımseverlik, dürüst ve ahlaklı davranış duygularını bünyesinde barındıran ve zihinsel gelişmeyi artıran bir spor dalıdır. El ve ayakla yapılan vuruşların temel felsefesinin öğretildiği kurslarımızda, temel amacımız çocuklarımızın sağlıklı bir şekilde büyümesini ve her yaşta taekwando ile ilgilenen bireylerin sağlıklı kalmasını sağlamaktır. Şu anda farklı yaş guruplarında 200’e aşkın kız ve erkek öğrencimiz kurslarımızdan faydalanıyor. Bu öğrencilerimiz içerisinden yetenek seçimi ilkelerine göre tespit ettiğimiz sporcularımız ise kulübümüz bünyesinde yıl boyunca birbirinden farklı müsabaka, yarışma ve şampiyonalarda yer alacaklar. Yarışmacı sporcularımız sezon öncesi iyi çalışma dönemi geçirdiler umut ediyorum ki tüm bu çalışmalar gerek şehrimizde taekwando branşına olan ilginin artmasını gerekse de sporcularımızın başarı ve şampiyonluklar elde etmesini sağlar”  İfadelerini kullandı.

ŞEHİTKAMİL’DE SPORTİF KURSLAR 365 GÜN DEVAM EDİYOR

Şehitkamil Belediyesi ve Şehitkamil Belediyespor Kulübü iş birliği ile organize edilen yaz ve kış spor okullarında taekwando branşının yanı sıra 10 branşta daha eğitimler yılın 365 günü aralıksız olarak devam ediyor. Gazianteplilerin hizmetine ücretsiz olarak sunulan kurslarda her yıl binlerce öğrenci profesyonel eğitimler nezaretinde spor yapabilme imkânı buluyor.